Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Týnec nad Sázavou B-FK Soběhrdy 1:1 (19.10.2008)

I když jsme z Týnce přivezli „pouze“ bod, tak já osobně jsem si odvezl navíc velmi dobrý pocit z našeho výkonu. Po dlouhé době mužstvo šlapalo jak směrem dopředu, tak dozadu. Náš výkon byl kompaktní a tentokrát nechybělo ani nasazení a bojovnost. Jediné co nám tentokrát scházelo k úplné spokojenosti byl kousek štěstí, abychom dali druhý gól a strhli vítězství na svou stranu.

Domácí jsme nepustili prakticky k ničemu. V prvním poločase k jedinému nepovedenému centru (bohužel skončil v šibenici naší branky) a ve druhém poločase k jediné střele zdálky. Sami jsme naopak zahrnuli domácí obranu přívalem útoků. Gólem ale skončil pouze jediný. Tentokrát nemůžu klukům vyčíst zahazování šancí, protože jsme často stříleli a většinou i ještě následně doráželi. Ke gólu nám chyběl kus štěstí. Domácí bránili často s devíti hráči ve vápně a když míč prošel přes shluk těl i gólmana, tak se třásly tyče, břevna a navíc naši fanoušci nervozitou.

Kromě zlepšeného výkonu mám radost i z návratu Pavla Procházky do základní sestavy. Prezentoval se po zranění dobrým výkonem a vstřelenou brankou.