Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Všechny víkendové zápasy

22.04.2012 21:47

Včerejší dopoledne patřilo na soběhrdském hřišti mladým nadějím. Nejprve přípravka nastoupila proti čtvrtému celku tabulky Nespekům B. V zápase jsme se museli obejít bez zraněného střelce minulého kola Michala Dumského. Začátek utkání byl v režii hostů, kteří nás zamkli na naší polovině a dali dvě branky. Brzy jsme se však oklepali a začali hrát svojí hru. Ještě do poločasu jsme otočili stav na 4:2. Ve druhém poločase už hosté odpadli a my jsme přidali další 3 góly, utkání jsme tak vyhráli 7:2 a upevnili jsme si druhou příčku v soutěži. 6 branek vstřelil David Straka a jednou se trefil Jan Mareš. Více informací zde.

Mladší žáky čekal vzápětí Trhový Štěpánov. První půle se nám herně i výsledkově povedla, vyhráli jsme jí 3:0. Nutno dodat, že jsme gólů měli vstřelit mnohem více. Soupeř se ve druhém poločase ještě postaral o dílčí zdramatizování, ale utkání jsme nakonec zvládli poměrem 6:2. Více informací zde.

"Béčko" zajíždělo na půdu Popovic. Hlavně kvůli brzkým dvěma brankám hned v úvodu utkání jsme zápas prohráli 4:1. Naši jedinou branku vstřelil Václav Jedlička. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

"Áčko" chtělo "urvat" po delší době opět 3 body. Na domácí půdě se představilo proti Pyšelům. K zápasu nebyl k dispozici Vladimír Kovář, Vadim Li, Tomáš Procházka a Tomáš Rozehnal. První poločas měl soupeř více ze hry, góly jsme však stříleli my. Jakub Bartík byl ve vápně faulován a penaltu proměnil Martin Vilímek. Druhou ránu zasadil soupeři přesně umístěnou střelou z přímého kopu Tomáš Vilímek. Dvě branky nás nakoply a v poli jsme vyrovnali hru. Soupeře jsme však opět posadili na koně, když dlouhý balón propadl až za naší obranu a hostující útočník poslal míč podél brankáře. To však nebylo ze strany hostů vše, po našem nedůrazu po rohovém kopu hosté z malého vápna dokázali srovnat.

Ve druhém poločase už z obou stran moc kvalitních akcí vidět nebylo. My jsme se dále trápili a hosté nedokázali své akce dotáhnout do konce. Další rána přišla, když kvůli zranění ze střetu před prvním gólem musel střídat brankář Pavel Kovář. Nahradil ho František Pech. Toho po jedné střele zachránila dokonce tyčka. Rozhodnutí měl na své kopačce těsně před koncem Pavel Procházka, ale z bezprostřední blízkosti přeloboval brankáře, bohužel však i branku. Utkání tak skončilo smírně 2:2. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět