Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Všechna naše mužstva byla tento víkend stoprocentní!

20.04.2014 12:57
Naše přípravka nastoupila v sobotním dopoledni proti mužstvu Sokola Maršovice s vědomím, že je potřeba potrdit minulé vítězství v Krhanicích. Hráči od začátku plnili předzápasové pokyny - zajištěná obrana a aktivní napadání protihráčů s možností rychlých protiútoků.Tato taktika se ukázala jako ta pravá a během první půle jsme si vypracovali 5-ti brankový náskok. Po přestávce jsme pokračovali v naší hře a konečný výsledek 9:1 v náš prospěch je sice vysoký, ale zápas to nebyl zdaleka tak lehký a vyžadoval plné soustředění až do úplného závěru. Nutno podotknout, že se na výhře podíleli všichni hráči včetně lavičky. Naše branky zaznamenali: po dvou gólech D. Škvor, J. Mikulanda, P. Vašák a dále po gólu J. Kaňka, J. Stolař a A. Stolař. Příští zápas zajíždíme na hřiště SK Pyšely. Více informací zde.
 
Sobotní odpoledne patřilo prestižnímu derby, které na přestavlckém hřišti sehrál náš B-team. První poločas vyšel lépe našemu družstvu, měli jsme více ze hry a podařilo se nám vstřeli první gól. Na centrovaný balón si naskočil Milan Pohůnek a otevřel skóre utkání. V druhé půli jsme zaspali na startu a po minutě hry bylo srovnáno - 1:1. Šance se poté objevily na obou stranách, na té naší dokonce v podobě 3 samostatných úniků. Využít jsme však dokázali pouze jeden. Milan Bohata vystihl rozehrávku domácích beků, unikl svým pronásledovatelům a střelou podél brankáře nás 10 minut před koncem poslal do vedení. Soupeři se již branku vstřelit nepodařilo a béčko tak po dlouhé době bralo všechny tři body a dosáhlo kýženého vítězství. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.
 
"Áčko" čekal souboj třetího se čtvrtým týmem soutěže. V případě vítězství jsme se mohli vzdálit Lešanům na 7 bodů. Nečekalo nás však nic jednoduchého, když jsme se museli potýkat se značnou marodkou. Z nejrůznějších důvodů chyběli Tomáš Procházka, David Škvor, Jakub Bartík, Pavel Kovář, Pavel Procházka a Lukáš Hlavnička dorazil až na druhý poločas. Úvod utkání potvrdil, že do Soběhrd nepřijel snadný soupeř. Hosté nás v prvních 15 minutách přitlačili, byli rychlejším a důraznějším mužstvem. Z tlaku vytěžili branku po rohovém kopu, když Luboš Bartík neudržel při vyběhnutí míč a hosté ho nakonec dotlačili až do sítě. Obdržená branka nás trochu probudila z letargie a začali jsme hru postupně srovnávat. Do poločasu jsme se dočkali vyrovnávací branky. Na centr Luboše Kopeckého si naskočil Daniel Špidra, který byl v souboji dříve než hostující gólman a poslal hlavou míč do odkryté svatyně - 1:1. Těsně před závěrečným hvizdem mohl soupeři zasadit těžkou ránu Milan Murgač, ale sám před brankářem si nedokázal zpracovat balón a zakončit. Do kabin se tak šlo za remízového stavu.
25 minut druhého poločasu jednoznačně patřilo nám, když jsme zpřesnili a zrychlili hru, s čímž měli hosté problémy a postupně fyzicky odpadávali. Náš tlak vyústil ve 2 branky. Nejprve hostující obránce ve vápně zcela zbytečně fauloval Tomáše Rozehnala a penaltu s přehledem proměnil kapitán Tomáš Vilímek. Druhá branka padla po krásně sehrané akci, když Milan Murgač nabil na vápno Martinu Jonsztovi, který krásnou střelou pod břevno zajistil našemu mužstvu dvoubrankový náskok. Místo toho, abychom si závěr utkání v klidu pohlídali, tak jsme se zběsile hnali do dalšího útočení a několikrát jsme naši obranu nechali hodně otevřenou. Hosté toho 15 minut před koncem dokázali využít a střelou k tyči snížit na 3:2. Všem domácím fanouškům pak zatrnulo, když se těsně před koncem na naši branku řítil osamocený  kanonýr hostů Moulík. Luboš Bartík však předvedl zákrok zápasu a včasným vyběhnutím ho oloupil o míč. V úplném závěru mohl definitivně rozhodnout střídající Pavel Bartík, jeho střelu zblízka však gólman vyrazil. Mrzet nás to ale nemuselo a uhájili jsme 3 body za vítězství 3:2. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde. Příští týden zajíždí "áčko" na hřiště Netvořic.
 

—————

Zpět