Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Víkendové zápasy dospělým týmům hodně nevyšly

27.05.2013 15:50

"Áčko" čekal velmi těžký duel na hřišti Ostředka. V utkání jsme nemohli počítat s Martinem Jonsztou, Lukášem Hlavničkou, Pavlem Kovářem a Tomášem Rozehnalem. Začátek utkání byl pro nás jako ze špatného snu. Hned v první minutě dostali domácí výhodu standardní situace. Střelu na branku nešťastně ve zdi tečoval Jakub Bartík do protipohybu Luboše Bartíka a prohrávali jsme 1:0. O několik minut později jsme po rohovém kopu nechali zblízka dorážet domácího hráče - 2:0. Po tomto šoku jsme do konce poločasu zahrozili jen z několika střel zpoza vápna, které však postrádaly přesnost.

Ve druhém poločase se nám podařilo vstřelit kontaktní branku. Střelu Tomáše Vilímka brankář jen vyrazil před sebe a Pavel Procházka pohotově dorazil míč do sítě - 2:1. Domácí však po rychlém brejku znovu odskočili na rozdíl dvou branek. V závěrečných minutách padly ještě dvě branky. Nejprve domácí vstřelili gól na 4:1. Kosmetickou úpravu skóre pak udělal Tomáš Vilímek z penalty po faulu na Daniela Špidru. Utkání jsme tak prohráli 4:2 a 3 kola před koncem se náš náskok ztenčil na 5 bodů. "Áčko" ve středu od 17:30 absolvuje odvetu semifinále Poháru OFS na hřišti lídra III.B třídy Pravonína. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

"Béčko" přivítalo na domácí půdě druhý celek tabulky Poříčí nad Sázavou B. Hosté jednoznačně potvrdili roli favorita, když v prvním poločase nastříleli 3 branky. Druhá půle byla na branky ještě bohatší a utkání nakonec Poříčí vyhrálo po výsledku 7:2. O naše branky se postarali střelec posledních zápasů Milan Pohunek a Josef Fadler. Milan Pohunek vstřelil gól po dlouhém nákopu téměř z půlky hřiště. Josef Fadler pak využil chybnou rozehrávku gólmana hostů. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět