Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Víkendové výsledky: Vítězství "áčka" a "béčka", prohra přípravky

21.09.2008 13:43

Jako první zasáhla do víkendových bojů naše přípravka. V sobotu dopoledne na půdě Maršovic bohužel prohrála 7-1, kdy o výsledku rozhodl zejména první poločas, který se našemu mužstvu moc nevydařil, prohráli jsme ho 4-1. Začátek druhé půle přinesl výrazné zlepšení, bohužel postupujícím časem naše hra opět uvadala. Jediný gól našeho týmu vstřelil Dominik Pohunek. Více informací v Odehraných zápasech přípravky.

Sobota odpoledne patřila utkání našeho "áčka" v Miličíně. Přivezli jsme zatím asi nejcennější 3 body ze všech dosavadních utkání. Podařilo se nám zvítězit 2-0. První půle se našemu mužstvu nedařilo vůbec nic a soupeř si vypracoval několik gólových příležitostí, velice nás podržel gólman Pavel Kovář a v některých případech i štěstí. Do poločasu se nám podařilo prakticky z jediné kloudné akce zásluhou Filipa Müllera vstřelit gól, který vnesl na naše kopačky více klidu. Druhý poločas už se nesl ve znamení našeho výrazného zlepšení a soupeře jsme už k ničemu nepouštěli, vytvořili jsme si několik příležitostí. Jedna z nich se ujala a tak Jakub Bartík pečetil skóre na 2-0. Více informací v Odehraných zápasech "A" teamu. Ve Fotogalerii si můžete prohlédnout pár fotek ze zápasu.

V neděli dopoledne přívítalo naše "béčko" na domácí půdě Neveklov B a doufalo, že už konečně potěší fanoušky výhrou. To se nakonec podařilo a naše mužstvo doslova vydřelo 3 body. V pro oko diváka ne moc pohledném utkání jsme zvítězili 2-1. V prvním poločase se hlavou trefil Pavel Vašák. Druhý poločas přinesl vyrovnání hostů, ovšem náš tým strhl vedení opět na svou stranu zásluhou Milana Murgače a historicky první vítězství "B" teamu v soutěžním zápase už si nenechal utéct. Více informací zde.

—————

Zpět