Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Souhrn víkendových utkání

18.09.2013 08:00

V sobotu dopoledne sehrála 4.kolo soutěže na domácí půdě přípravka. Jednoznačné utkání v režii našich nadějí. Soupeř vzdoroval pouze prvních pětiminutovku, pak začala kanonáda, která opět skončila na dvouciferném čísle. V zápase dostali více prostoru hráči širšího kádru a ukázali, že o své místo v sestavě příkladně bojují. Po čtyřech zápasech máme na kontě plný počet bodů, ale těžké zápasy nás teprve čekají. Více informací zde.

Sobotní odpoledne patřilo "béčku", které nastoupilo proti dobře hrajícímu Miličínu. První půli jsme se soupeřem udrželi krok, alespoň co se skóre týče. Do druhého poločasu jsme vstoupili se ztrátou jednoho gólu, tu ale domácí rychle navýšili. Ze dvou penalt, proti nám nařízeným, se povedlo Fandovi Pechovi jednu zlikvidovat. Miličín ale přidal další 4 branky ze hry a zvítězil tak poměrem 6:0. Více informací zde.

V neděli dopoledne odehrálo jako poslední ze soběhrdských mužstev "áčko" těžké utkání proti Olbramovicím. Hosté vstoupili do utkání aktivněji a zpočátku se hrálo více na naší půli. Postupně se nám podařilo hru srovnat, přesto byl soupeř stále nebezpečný, zejména po dlouhých balónech za naší obranu, kde číhali rychlí útočníci. První gól zápasu jsme ale vstřelili my. Martin Jonszta dostal krásný míč za obrannou linii hostí, obešel brankáře a zakončil únik do prázdné brány. Do konce prvního poločasu přišla ještě jedna velká příležitost, ale vystřihnuté nůžky Milanem Murgačem gól nepřinesly. Druhá půle začala tam, kde první skončila, Olbramovičtí nepolevovali v úsilí a časté střelbě ze střední vzdálenosti. Žádnou vážnější šanci si ovšem nevypracovali. Nám se podařilo udeřit znovu, když se pověsil do vzduchu Tomáš Rozehnal a hlavou nás poslal do vedení 2:0. Poté nás soupeř více přimáčkl na vlastní půli, ale největší šanci, kterou si dokázal vytvořit, zlikvidoval, tváří v tvář hostujícímu útočníkovi, skvělým zákrokem Luboš Bartík. V utkání jsme tedy zvítězili 2:0. Více informací zde.

—————

Zpět