Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Tento víkend přinesl do soběhrdské kapsy 4 body

10.10.2011 13:45

Jako první nastoupili o víkendu mladší žáci na půdě Ratměřic. První poločas jsme herně naprosto propadli a prohráli jsme ho 5:0. Po bouřce v kabině do druhého poločasu nastoupilo odlišné mužstvo a dokázali jsme ztrátu stáhnout až na konečných 5:5. O branky se postarali dvakrát Dušan Murgač a dvakrát David Straka, jeden gól si dali domácí sami. Více informací zde.

Odpoledne zavítalo "áčko" na půdu Bystřice. Chybělo nám hodně hráčů a sestavu jsme skládali na poslední chvíli. První půli byla hra vyrovnaná a obě mužstva měla několik příležitostí, které však ke gólu nevedly. Ve druhém poločase byl obraz hry podobný tomu prvnímu, avšak domácí po brejku dokázali vstřelit branku. Museli jsme hru otevřít a z toho pramenil i druhý gól, který domácí vstřelili z penalty po faulu Tomáše Procházky. V utkání nám chyběla bojovnost, chuť do hry, důraz a touha po vítězství. Tři body si tak ze hřiště zaslouženě odnesli domácí. Zápas jsme prohráli 2:0. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

Přípravka dnes dopoledne hrála v Jankově. V utkání jsme měli roli papírového favorita, tuto roli se nám ovšem nepovedlo naplnit. Domácí v zápase vedli už 6:2. Dokázali jsme ještě zápas zdramatizovat, ale Jankov přeci jen vyhrál o gól 7:6. Pět branek vstřelil David Straka a jednu Vojtěch Gryc. Více informací zde.

Nědělní dopoledne patřilo na domácí půdě opět po 14 dnech B-teamu. Soupeřem mu byl Ostředek B. Jedná se o tradiční klání, proto se dal očekávat zajímavý souboj. První půle patřila spíše našemu týmu. Měli jsme více ze hry a dokázali jsme se také gólově prosadit. A to hned dvakrát. První branku vstřelil Milan Mugrač a potrestal tak 2 předcházející hrubky hostující obrany. Týž hráč přidal i druhý gól, když do branky šťastně zapadla jeho hlavička. Před koncem poločasu náš tým podržel gólman Michal Blažek pohotovým zákrokem proti samostanému úniku hostí.

Druhá půle již byla vyrovnanější, ale poznamenána neštastným zákrokem, následkem něhož musela být přivolána i záchranná služba. Zbytek zápasu se dohrál v klidném tempu směřujícím ke konci utkání a s tím, že ostředecký tým dohrával v důsledku onoho zranění pouze v 9-ti členné sestavě. V utkání se do závěrečného hvizdu nic nezměnilo a tak si z tohoto zápasu připisujeme další 3 body do průběžné tabulky. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět