Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Souhrn víkendových zápasů

28.05.2012 09:47

V sobotu bylo na programu utkání mladších žáků na hřišti v Soběhrdech proti Pravonínu, který byl na druhém místě tabulky o pouhé skóre za Kosovou Horou. V prvním poločase jsme byli jednoznačně lepší než hosté a zaslouženě jsme vedli 3:1. Ve druhém poločase jsme však polevili, nechali jsme si dát laciné branky a z utkání tak bylo ještě drama. Zápas však skončil pro naše kluky šťastně a zvítězili jsme 5:4. Hattrick dal Dušan Murgač, jednou se trefili Filip Verner a David Straka. Mladší žáci tak tímto zápasem ukončili sezónu, ve které se umístili na pěkném čtvrtém místě. Více informací zde.

Nedělní dopoledne patřilo domácímu zápasu "béčka", které chtělo prolomit jarní mizérii proti Nesperské Lhotě B. V prvním poločase byla hra vyrovnaná. Skóre zápasu otevřel Lukáš Hlavnička pěknou střelou zpoza vápna. Poločas skončil 1:0.

Ve druhém poločase jsme už byli lepší než hosté a převahu jsme vyjádřili i gólově. Nejprve Josef Fadler zakončil do prázdné branky akci Pavla Vašáka. Dva samostatné úniky pak proměnil Roman Šťastný. V závěru jsme ještě čelili pokutovému kopu po faulu Libora Šilínka. František Pech však velmi špatně kopnutou penaltu zlikvidoval. "Béčko" tak poprvé na jaře vyhrálo a to poměrem 4:0. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

Přípravku nezvykle od 13:00 čekal zápas v Týnci proti místnímu "béčku". Byl to zároveň souboj druhého se třetím a nám stačila remíza k udržení druhého místa. Celý zápas se nesl ve vyrovnaném duchu, několikrát nás podržel brankář František Pech, občas i s pomocí brankové konstrukce. Vepředu jsme se mohli spolehnout na výborného Davida Straku, který vstřelil oba naše góly. Ostatní hráči příkladně bojovali a utkání s kvalitním soupeřem jsme tak vyhráli 2:1 a zajistili jsme si druhou příčku v soutěži. Více informací zde.

"Áčko" čekal těžký zápas proti druhému mužstvu tabulky votickému "céčku". Kvůli početné marodce jsme sestavu lepili na poslední chvíli. Začátek zápasu jsme měli překvapivě lepší než domácí. Byli jsme aktivnější a dostali jsme se do šancí, které jsme proměňovali. První gól jsme vstřelili po dobrém napadání a následném samostatném úniku. Při druhé brance Jakub Bartík poslal do sóla Pavla Procházku, který si poradil i s brankářem a vedli jsme 2:0. Do poločasu však domácí po dvou standardních situacích a dvou hlavičkách vyrovnali na 2:2.

Ve druhém poločase měli domácí více ze hry. Rozhodující gól na 3:2 však vstřelili z ofsajdu, když hlavní rozhodčí nereagoval na signalizaci pomezního rozhodčího. My jsme zbraně nesložili a měli jsme několik dobrých šancí na vstřelení branky. Nedokázali jsme je však gólově zakončit. Ve slepené sestavě jsme však podali velice dobrý výkon, bohužel si z Votic neodvážímě žádný bod za prohru 3:2. "Áčko" i přes prohru zůstává na třetím místě. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět