Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Soběhrdské týmy vybojovaly o víkendu 9 bodů

29.04.2012 16:06

Další fotbalový víkend načala svým zápasem přípravka v Miličíně. Po jasném průběhu zápasu a naší vytrvalé převaze jsme zvítězili 9:0 a stále držíme druhé místo v tabulce. 4 branky vstřelil David Straka, hattrick si připsal Michal Dumský, jednu branku dal Jan Mareš a jeden gól byl vlastní. Více informací zde.

"Áčko" odpoledne jelo také do Miličína a chtělo navázat na vítězství přípravky. V brance musel zraněného Pavla Kováře nahradit Luboš Bartík. První poločas příliš pohledných akcí nepřinesl. Měli jsme menší převahu a dostali jsme se i do několika šancí, za zmínku stojí hlavička Pavla Procházky, která skončila na břevně. Gól však první poločas nepřinesl.

Utkání nakonec rozhodla jediná branka, která padla ve druhém poločase. Martin Jonszta našel mezi beky Jakuba Bartíka, který předskočil svého strážce, posunul míč střídajícímu Milanu Murgačovi a ten pěknou střelou k tyči rozhodl zápas. Měli jsme i další šance, střelu Martina Jonszty gólman s obtížemi vyrazil na břevno. Domácí měli také ještě několik nebezpečných závarů. Stav se však již nezměnil a z Miličína vezeme 3 body za vítězství 1:0. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

Mladší žáky dnes čekalo utkání v Úročnici. Zápas jsme po celou dobu měli ve svých rukou a zaslouženě jsme zvítězili 7:2. Hattrick dal Dominik Pohunek, po brance vstřelili David Straka, Dušan Murgač, Ondřej Fadler a Vojtěch Gryc. Více informací zde.

"Béčko" na domácí půdě přivítalo Chotýšany B. V zápase jsme nepodali špatný výkon, ale rozhodly smolné branky a gólová produktivita hostů. Utkání jsme prohráli vysoko 0:4. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět