Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Přípravka otočila zápas ve Václavicích a stejně jako A-team slaví vítězství, "béčko" doma nestačilo na Jablonnou

09.09.2013 20:23

V sobotním horkém odpoledni čekalo naše áčko prestižní derby v Ostředku. Poslední vzájemný zápas na půdě Ostředka se nám nevyvedl, a tak jsme chtěli napravit dojem a odvézt si 3 body. Tomu také odpovídal celý první poločas, ve kterém jsme byli lepším mužstvem. Jako první zahrozil Tomáš Vilímek, když jeho střela minula levou tyč domácí branky. Poté si vzal slovo Dan Špidra, když svým důrazem obral domácího obránce o balón a své sólo zakončil gólem – 0:1. Další naše šance na sebe nenechaly dlouho čekat, ovšem bez gólového efektu. Až si vzal na polovině hřiště balón Pavel Procházka, který zakončil svůj nádherný slalom mezi ostředeckými obránci střelou podél brankáře - 0:2. Domácí v první půli pouze nakopávali dlouhé míče, které s přehledem sbírala naše obrana v čele s brankářem Pavlem Kovářem.

Do druhého poločasu však lépe vstoupili ostředečtí a zatlačili nás na naši polovinu. V největší šanci domácích nás podržel brankář Pavel Kovář a tak udeřilo na druhé straně. Pavel Procházka sice své sólo gólem nezakončil, ale našel na malém vápně zcela volného Dana Špidru, který hlavou dopravil míč do sítě– 0:3. V 70.minutě byl po velmi přísné druhé žluté kartě vyloučen Martin Šašek, a tak jsme dohrávali utkání v deseti. Domácím se z tlaku podařilo jen snížit povedenou střelou Petra Floriána, ale víc jsme soupeři nedovolili. Z Ostředka jsme tedy přivezli důležitou výhru 3:1! Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

Přípravka předvedla ve Václavicích zápas dvou rozdílných poločasů, ve kterém po 10 minutách hry prohrávala již 4:0 a vypadalo to na debakl. Mužstvo však ukázalo svojí sílu! Po důrazném poločasovém budíčku se naše hra zlepšila a podařilo se nám zápas otočit. Velkou pochvalu zaslouží Kája Fadlerová, která ač sama gól nedala, svým bojovným výkonem velice podpořila naši útočnou snahu a měla velký podíl na otočení výsledku. Vzhledem k vývoji zápasu se nám nepodařilo nasadit některé hráče z lavičky. Věříme však, že příští zápas nebude takto bláznivý a najdeme prostor k jejich nasazení do utkání. Více informací zde.

Víkend zakončilo "béčko" domácím zápasem proti Jablonné. V první půli jsme obdrželi 2 branky a hosté si vedení pohlídali. Nám se podařilo pouze snížit zásluhou Petra Pohůnka a utkání jsme tak prohráli 1:2. Více informací zde.

—————

Zpět