Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Přípravka opět zvítězila, "áčko" ani "béčko" se vítězství nedočkalo

04.11.2012 15:52

Přípravku čekal poslední zápas podzimní části sezóny s celkem Struhařova, který se nachází na chvostu tabulky. Povinnost získat 3 body jsme v pohodě splnili a vyhráli jsme jasně 11:0. 4 branky vstřelil David Škvor, hattrick dal kapitán Filip Hák, 2 branky vstřelil Jiří Kaňka a po brance přidali Pavel Vašák a Denis Hlaváč. Více informací zde.

"Áčko" čekal zápas na půdě nováčka z Křečovic. V zápase absentovala celá řada hráčů: Pavel Kovář, Luboš Bartík, Vadim Li, Lukáš Hlavnička, Tomáš Rozehnal, Daniel Špidra a Tomáš Vilímek. V prvním poločase jsme byli jasně lepším mužstvem a hlavně po pěkných přihrávkách za obranu jsme se dostali do několika úniků a jasných gólových šancí, ty jsme ale trestuhodně zahodili. Dočkali jsme se až těsně před koncem poločasu, když se po dlouhém autu ve vápně nejlépe zorientoval Jakub Bartík a prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

Ve druhém poločase nás domácí zatlačili, otevřel se nám však prostor pro rychlé brejky, z jednoho z nich jsme přidali druhou branku. Filip Sobotka našel pěknou "uličkou" Jakuba Bartíka, který zatáhl balón až k brance soupeře a naservíroval míč před prázdnou branku Pavlu Procházkovi - 0:2. Dále jsme se dostali do několika stoprocentních šancí, kdy jsme šli několikrát prakticky z poloviny hřiště sami na brankáře. Třetí pojišťovací gól jsme však dát nedokázali a to se nám nakonec stalo osudným. Asi 3 minuty před koncem základní hrací doby se domácí trefili z přímého kopu a v sedmé minutě nastavení v poslední vteřině zápasu dokázali střelou z vápna vyrovnat. "Áčko" tak zbytečně ztratilo 2 body v Křečovicích a zůtává na druhém místě o bod za Pyšely. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

"Béčko" přivítalo na domácím hřišti loni ještě účastníka III. třídy Miličín. Hosté nakonec ukázali jasnou převahu, o které svědčí i konečný výsledek 0:5. "Béčko" tak ještě nedokázalo na domácí půdě zvítězit. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět