Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Mladší žáci skončili o skóre druzí na Sázavském turnaji v halové kopané

11.03.2019 10:12

Turnaj očima trenéra Pavla Vašáka:

V sobotu 9.3.2019 se náš tým mladších žáků zúčastnil Sázavského turnaje v halové kopané, kde se hrálo systémem 4+1. Turnaje se zúčastnilo 7 týmů a hrálo se systémem každý s každým, kdy pořadí určila výsledná tabulka.

Naše mužstvo postupně vyhrálo se Sázavou B 6:1 (góly: P. Vašák 2, J. Mikulanda 2, J. Mařík, J. Svoboda), Struhařovem 5:0 (góly: P. Vašák 2, J. Mikulanda, J. Mařík, M. Provazník), Vlašim 5:1 (góly: P. Vašák 3, J. Mařík, M. Provazník), Sázava A 3:1 (góly: P. Vašák, J. Mikulanda, J. Provazník). Nejtěžší a i dle reakcí diváků v průběhu utkání nejkvalitnějším zápasem celého turnaje bylo naše střetnutí s dosud také neporaženým Újezdem nad Lesy. Celý zápas byl vyrovnaný a obě mužstva měla několik příležitostí ke skórování. Bohužel první branku dvě minuty před koncem vstřelil soupeř. Náš tým však nesložil zbraně a po křídelní akci a následné přihrávce J. Mikulandy před branku vyrovnal 30 vteřin před koncem P. Vašák, a výsledek 1:1 vydržel až do konce. Poslední náš zápas a i celého turnaje byl se silným týmem Radimí, kdy nám na 2. místo stačila remíza a pro umístění na 1. příčce bychom museli vyhrát o více než 5 gólů. Zápas jsme zvládli vyhrát po vydařeném výkonu 2:0 (góly: J. Mařík a M. Provazník). Náš tým na celém turnaji tedy nepoznal porážku a o skóre se umístil na 2. místě za Újezdem nad Lesy, na 3. místě skončil tým Radimi. 

Třešničkou na výkonu celého týmu bylo vyhlášení nejlepšího střelce, který s 9 góly získal náš kapitán Pavel Vašák. Za trenéry bych chtěl touto cestou poděkovat všem hráčům za výborný a zodpovědný výkon a vynikající reprezentaci klubu FK Soběhrdy.

Fotky z turnaje:

fksobehrdy.rajce.idnes.cz/Sazavsky_turnaj_mladsich_zaku_v_halove_kopane_9.3.2019

 

—————

Zpět