Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Mladší žáci nastříleli za poslední 4 zápasy neuvěřitelných 62 branek!

08.10.2018 11:03

Mladší žáci odehráli 4 zápasy v 10 dnech. Nejprve se blýsknuli kanonádou na hřišti Načeradce, když skóre dosáhlo stavu 0:23. Střelecky řádili zejména Pavel Vašák, Jan Mikulanda a Josef Provazník. Více informací zde.

O 2 dny později pak mladší žáci doma bez potíží porazili Zdislavice poměrem 9:0, když se čtyřikrát trefil Pavel Vašák, dvakrát Jan Mikulanda a po gólu přidali bratři Provazníkové a Eliška Kotková. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

Ve středu pak mladší žáci zavítali na půdu Ostředka, kde změřili své síly se složeným týmem Divišova a Ostředka. Tato konfrontace opět vyzněla v náš prospěch, když jsme zvítězili 11:1. 5 branek zaznamenal kapitán Pavel Vašák, hattrick vstřelil Jakub Mařík a po brance si připsali Jan Mikulanda, Josef Provazník a Jakub Lejček. Více informací zde.

Tuto sobotu pak mladší žáci zakončili nabitý program na hřišti Kácova. Utkání se proměnilo v další střelecké hody našeho mužstva a výsledek 0:19 hovoří za vše. Činili se zejména Pavel Vašák a Jan Mikulanda, kteří zatížili konto soupeře každý 6 brankami. Více informací zde. Mladší žáci po 8 zápasech drží 3. příčku v soutěži.

 

—————

Zpět