Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Mládežnická mužstva byla o víkendu stoprocentní!

16.10.2017 13:14

Přípravka v neděli dopoledne přivítala na domácí půdě Týnec nad Sázavou. O osudu utkání rozhodla osmi góly v prvním poločase a nakonec jasně zvítězila 12:1. Pětkrát se trefil Jakub Mařík, čtyři góly dal Marek Provazník a po brance přidali Josef Provazník, Adam Svoboda a Stanislav Kysela. Přípravka stále drží třetí příčku v tabulce. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

Mladší žáky čekalo utkání ve Zdislavicích. I to se nakonec proměnilo v jednoznačnou záležitost, když si mladší žáci díky hattricku Richarda Přílučíka, dvěma gólům Pavla Vašáka a dalším brankám z kopaček Jakuba Nováka a Jakuba Lejčka, připsali 3 body za vítězství 7:1. Mladší žáci figurují na šesté příčce. Více informací zde.

Starší žáci se představili v Jankově proti složenému týmu Jankova a Ratměřic. Ani v tomto utkání jsme nezaváhali a po vítězství 6:2 jsme si připsali třetí vítězství v sezóně. Hattrick vstřelil Luboš Kuchta, dva góly dal Michal Dumský a jeden kapitán Adam Povolný. Starší žáci jsou v tabulce na sedmém místě. Více informací zde.

—————

Zpět