Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Druhé místo z Krhanic

29.07.2012 09:52

"Áčko" se dnes zúčastnilo turnaje v Krhanicích. "Áčko" není úplně přesný termín, protože jsme sestavu lepili na poslední chvíli a chybělo nám opravdu hodně hráčů. V turnaji jsme obhajovali loňské vítězství. Soupeřem nám byla mužstva Miřetic (II.třída), Krhanic (III.třída) a Lešan (IV.třída). Hrálo se systémem každý s každým, hrací doba byla 2x 30 minut. Čekali nás tak 3 zápasy, což bylo ve vražedném vedru náročné.

V prvním zápase jsme se utkali s favoritem turnaje mužstvem Miřetic. Miřetičtí přijeli s početným a mladým kádrem, což byl přesný opak našeho složení. Do prvního zápasu jsme měli k dispozici jen 11 hráčů, na střídání byl jen náhradní gólman František Pech. Nastoupili jsme ve složení L.Bartík - F.Sobotka, P.Bartík, V.Jedlička, D.Turovský - D.Temer, J.Laštovka, T.Vilímek, M.Šašek - J.Bartík, S.Turovský. Trenér Pavel Bartík tak odehrál celý turnaj na postu stopera, nutno říci, že si nevedl vůbec špatně. Mladé a běhavé mužstvo Miřetic bylo nad naše síly, ikdyž jsme inkasovali laciné branky a nesehráli jsme špatný zápas. Prohráli jsme však 2:4. Góly vstřelili po samostatné akci Josef Laštovka a Tomáš Vilímek, který do prázdné branky potrestal špatný odkop gólmana.

Do odpoledních zápasů dorazili Luboš Kopecký, Martin Převrátil a Jiří Fulín a mohli jsme mužstvo trochu oživit a prostřídat. Ve druhém utkání nás čekal domácí tým Krhanic. Utkání se zvrhlo ve velkou přestřelku. Začali jsme dobře, Jakub Bartík využil dvakrát přihrávky za obranu, nejprve obstřelil brankáře a v následné šanci ho obešel a zavěsil do prázdné branky. Do poločasu však stihli domácí lacinými góly vyrovnat na 2:2. Ve druhé půli přestřelka pokračovala a na konci utkání se stav zastavil na výsledku 5:4 pro naše mužstvo. Hattrick završil Jakub Bartík, který přehodil zblízka brankáře. Poté Josef Laštovka po pěkné přihrávce Jakuba Bartíka zblízka nedal brankáři šanci. A tentýž hráč proměnil penaltu po faulu na Jakuba Bartíka.

V posledním zápase nás čekal posílený tým Lešan, který dokázal s Miřeticemi uhrát remízu. Vstup do zápasu nebyl dobrý a rychle jsme prohrávali 0:2. Do poločasu jsme však zvládli vyrovnat. Nejprve Tomáš Vilímek střelou k tyči snížil. Poté Martin Šašek využil hlavou zaváhání gólmana při vyběhnutí na centr ze strany. Ve druhém poločase překvapivě Lešanům došly síly a my jsme utkání kontrolovali a byli jsme lepší. Gólově naši převahu zužitkoval Tomáš Vilímek. Nejprve se trefil krásnou střelou pod břevno z přímého kopu a hattrick završil proměněným samostaným únikem. Výhra 4:2 tak zajistila našemu mužstvu druhé místo v turnaji, které je vzhledem k naší sestavě slušným výsledkem. Další informace zde. Fotky z turnaje na fksobehrdy.rajce.idnes.cz/.

Konečné pořadí:

1. Miřetice (7 bodů)

2. FK Soběhrdy (6 bodů)

3. Lešany (4 body)

4. Krhanice (0 bodů)

—————

Zpět