Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Dospělé týmy získaly plný počet bodů, mládežnickým mužstvům se příliš nedařilo

25.09.2011 14:05

Jako první ze soběhrdských mužstev tento víkend nastoupila přípravka venku proti Nespekům B. Domácí byli velice kvalitním soupeřem a utkání se neslo ve vyrovnaném duchu, skóre se přelévalo z jedné strany na druhou. Nakonec utkání skončilo spravedlivou remízou 4:4. Hattrick vstřelil David Straka, čtvrtou branku dal Jan Mareš. Více informací zde.

Sobotní odpoledne patřilo také utkání našeho "áčka" v Pyšelích. Po nevýrazných výkonech jsme si chtěli přivézt 3 body. Domácí však nedali svou kůži lacino a ukázali, že mají dobré mladé mužstvo. První půle se nám vydařila a vytvářeli jsme si více šancí než domácí. Střelecky jsme se však prosadili až ke konci poločasu. Jakub Bartík našel v malém vápně Pavla Procházku, který usměrnil míč do sítě.

Druhý poločas už nebyl z naší strany tak povedený, zbytečně jsme ztráceli míče a v některých momentech jsme byli příliš zbrklí. Dokázali jsme však vstřelit druhou branku. Jakub Bartík obral o míč domácího obránce, přiťuknul ho Pavlovi Procházkovi, který svůj nájezd na brankáře s přehledem proměnil. Pyšely se však nevzdali a dokázali hlavou po rohovém kopu snížit na 1:2. V nastavení dokázali dokonce vstřelit vyrovnávací branku, která však nebyla správně uznána po faulu na našeho brankáře. Utkání jsme tedy vyhráli 2:1. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

Mladší žáci dnes zavítali na půdu Trhového Štěpánova. Domácí byli po celý zápas lepším mužstvem a my jsme si za mizerný výkon vyhrát nezasloužili. Trhový Štěpánov nás přehrál jasně 9:5. 4 branky vstřelil Dušan Murgač, o poslední gól se postaral Vojtěch Gryc. Více informací zde.

Víkendový sled zápasů zakončilo v tradičním domácím čase "béčko". Tým stále čekal na první výhru a chtěl si toto nepříznivé skóre vylepšit proti soupeři z Popovic. První polovina příliš fotbalovosti nepřinesla a byla provázena častými ztrátami balónů a nepřesnou hrou. Přesto jsme se však dokázali prosadit. Před poločasem si Pavel Vašák naskočil na centr Václava Jedličky z pravé strany a hlavou otevřel skóre utkání.

Druhá půle již přinesla více pohledných akcí a zajímavých příležitostí, přesto se nám stále nedařilo přidat další branku. Hosté se však nevzdávali a 10 minut před koncem potrestali naši ztrátu míče ve středu hřiště vyrovnávacím gólem na 1:1. Ani z naší strany to však nebylo vše. Minutu před koncem na sebe vzal zodpovědnost kapitán mužstva Roman Kondrát a parádní střelou k tyči rozhodl utkání. Konečný stav tedy 2:1 a B-team si připisuje první letošní vítězství. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět