Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Dospělé týmy ve svých zápasech vedly, přesto se vítězství nedočkaly

16.10.2011 20:06

"Áčko" dnes na domácí půdě přivítalo celek Krhanic. Krhaničtí měli na začátku prvního poločasu balón častěji ve své moci, paradoxně jsme se však z gólu radovali my. Jakub Bartík našel z přímého kopu Tomáše Vilímka, který hlavou s velkým přispěním hostujícího gólmana skóroval. Hosté dokázali brzy vyrovnat, když se trefili pěknou střelou z přímého kopu. I my jsme na soupeřův gól zareagovali velmi rychle. Martin Vilímek centrovaným míčem našel Martina Šaška, jeho hlavičku brankář jen vyrazil před sebe, kde balón do sítě dorazil Pavel Vašák. Poločas jsme tedy vyhráli 2:1.

Druhá půle se nám však příliš nevyvedla. Hosté dokázali dvěma brankami (jednou z penalty po faulu Pavla Vašáka) otočit skóre. Nevzdávali jsme utkání bez boje a po centru Tomáše Vilímka se hlavou trefil Martin Šašek. Krhaničtí však přeci jen 10 minut před koncem po naší chybě v obraně dokázali strhnout vedení na svou stranu a utkání vyhráli 4:3. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

"B" team cestoval ke svému utkání až do dalekých Čechtic. Zápas to nakonec byl velmi divoký. Již v 5. minutě jsme museli nuceně střídat, když se zranil Václav Jedlička. První branku jsme vstřelili my zásluhou Josefa Fadlera. Domácí dokázali na tento gól brzy odpovědět - 1:1. Díky gólům Milana Murgače a Romana Šťastného jsme se dostali do dvoubrankového vedení. Do poločasu ještě stihli domácí po jasné ofsajdové situaci snížit na 2:3.

Domácí hned asi po 5 minutách druhé půle vyrovnali na 3:3. Zvládli jsme se opět dostat do vedení, když se trefil Roman Šťastný. Poté však přišly velké rány pro naše mužstvo. Domácí asi 10 minut před koncem vyrovnali na 4:4, zranil se stoper Libor Hanka a protože jsme již neměli nikoho na střídání, musel nastoupit trenér Jaroslav Kocábek. Soupeři se nakonec rozešli smírně po remíze 4:4. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět