Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Dospělá mužstva se gólu nedočkala a uzavřela sezónu porážkou

16.06.2013 21:07

"Áčko" netradičně v sobotu od 15:00 hostilo na domácí půdě Pyšely. V utkání už nám o nic nešlo, protože jsme měli jistotu prvního místa. Zápas jsme odehráli v kombinované sestavě a s několika zraněnými hráči. Na výkonu i výsledku se to projevilo a zápas se nesl zejména z naší strany v "pouťovém" duchu. V prvním poločase měli více ze hry hosté a my jsme se dostávali do útoku jen sporadicky. Přesto jsme největší šanci poločasu měli my, když Milan Murgač z několika kroků přestřelil prázdnou branku. Hosté měli územní převahu, ale hráli stereotypně dlouhé nakopávané míče na nabíhající hráče a to jim žádnou vážnější šanci nepřineslo.

Druhý poločas se nesl v podobném duchu s tím rozdílem, že my jsme zahrozili už jen z několika standardek, zejména hlavička kapitána Tomáše Procházky neměla ke gólu daleko. Pyšelům nakonec spadlo vítězství do kapsy po dvou velmi šťastných gólech. První gól padl, když z chumlu hráčů na velkém vápně vyletěla střela, která byla ještě tečovaná naší obranou a skončila u tyče - 0:1. Druhá branka byla také polovlastní, když rohový kop na přední tyči nešťastně tečoval David Škvor a míč elegantním obloučkem zapadl ke vzdálenější tyči - 0:2. Zápas se už pak jen dohrával a závěrečný hvizd potěšil obě strany. Utkání jsme tedy prohráli 2:0, což nás ale nemusí vůbec mrzet, protože soběhrdské "áčko" poprvé v historii vyhrálo III. třídu a to s náskokem 2 bodů na Krhanice. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

"Béčku" by úspěch ze zápasu v Neveklově už také žádný tabulkový progres nepřinesl. "Béčko" ukončilo velmi nepovedenou sezónu další vysokou porážkou. Neveklovští hráči nastříleli v obou poločasech 3 branky a připsali si tak vítězství 6:0. Soběhrdské "béčko" tak končí sezónu ve IV. třídě na poslední 12. příčce s pouhými 8 body. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět