Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Dospělá mužstva inkasovala celkem 9 branek

13.05.2013 16:16

"Béčko" čekal v neděli na domácí půdě soupeř z Bukovan. Bukovany se nacházeli před utkáním na 9. místě a měli pouze o 3 body více než my. V utkání byl však rozdíl mezi soupeři markantnější a Bukovany nás jasně předčili. Je třeba říci, že jsme jim to svým mdlým a odevzdaným výkonem značně usnadnili. Bukovany již v poločase vedli 3:0. V naší největší šanci mířil Zdeněk Šašek hlavou do břevna. Ve druhém poločase přidali Bukovany další dva góly. Za nás už stihl jen korigovat s chutí hrající Zdeněk Šašek, který se prosadil důrazem ve vápně. Utkání jsme tedy prohráli 1:5 a zůstáváme na poslední příčce. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

"Áčko" čekalo utkání na půdě posledního celku tabulky, kterým je Sedlec-Prčice B. V utkání nám chyběli kapitán Tomáš Procházka, Martin Jonszta, Filip Sobotka a Martin Šašek. Hrálo se na velmi podmáčeném trávníku, kde místy stály kaluže vody. Začátek jsme neměli špatný. Tomáš Vilímek trefil přízemní střelou z přímého kopu tyč. Poté byl ve vápně sražen Jakub Bartík a kopala se penalta. Martin Vilímek však svůj pokus namířil mimo tři tyče. Vadim Li musel po ostrém zákroku domácích odstoupit ze hry a museli jsme tak záhy míchat se sestavou. Poté už na hřišti dominoval domácí celek plný mladých rychlých hráčů. Domácí byli u všech balónů dříve, byli rychlejší a důraznější v soubojích. Na nás se možná projevil náročný program z posledních týdnů. Po třech pasech a třech samostatných únicích svítilo na ukazateli hrozivé skóre 3:0.

Do druhého poločasu jsme nastoupili se 3 útočníky a snahou odčinit zkažený první poločas. Domácí jsme zatlačili a zlepšili jsme naší hru. Góly se nám však ze šancí vstřelit nepodařilo. Domácí naopak z brejku přidali čtvrtou branku. My jsme už jen snížili po dorážce Pavla Procházky. Tomáš Vilímek ještě po centru Jakuba Bartíka trefil hlavou břevno. Utkání jsme tedy prohráli 4:1 a zkomplikovali jsme si cestu za prvním místem v soutěži. Ve středu nás čeká další těžké utkání, ve kterém přivítáme doma od 17:30 v semifinále Poháru OFS Pravonín. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět