Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Dorostu přinesl výhru parádní vstup do zápasu

31.10.2023 19:02

FK Soběhrdy/TJ Jiskra Struhařov - Jílové 4 : 2 (3 : 0)

Na hřiště jsme vlétli jak uragán a v páté minutě jsme předvedli fotbalovou lahůdkovou akci po ose Kaňka - Duong - Božovský, jenž nedal šanci gólmanovi prudkou střelou pod břevno. Další parádní moment Ondry Božovského přišel za dvě minutky, kdy se opřel do míče a vymetl šibenici. Třetí gól přidal Pavel Vašák po kombinaci před vápnem. Soupeř byl na odpis a mezi jejich hráči lítaly neslušná slova. Pak se přeci jen hra vyrovnala, hosté zahrozili po přímáku a Standa Rezek zachraňoval na poslední chvíli dorážku hbitou rybičkou. Prosadit se mohl David Šetek, ale svojí střelou orazítkoval jen břevno.

Po pauze jsme polevili v koncentraci a málem se nám to vymstilo a soupeř brzy snížil po kontru do rozhozené obrany. Pak se zase vytáhl s chutí hrající Ondra Božovský, utekl podle lajny, proháčkoval se vápnem, ale nekonec se mu nepovedlo trefit odkryté místo v brance a trefil brankáře. Jílovští navíc vyfasovali červenou kartu po druhé žluté, jenže naše početní převaha nebyla vůbec znát a nedařilo se nám pozvednout naši hru. Komplikaci přinesl opět faul před vápnem, kdy po přímáku nezkrotil míč náš brankář a nabídl soupeři lehkou dorážku. Nervozitu na hřišti z obou stran utnul Jirka Kaňka po rohu, poté už soupeř nenašel sílu výsledek dotáhnout.

Výborný první poločas jsme trochu znehodnotili, škoda výpadku a slabší pasáže po přestávce, toho se musíme vyvarovat. V neděli (POZOR, výkop již v 9:30!!) poputujeme až na kraj světa za panem Lvem do Rožmitálu.

Záznam z VEO kamery zde.

Fotky ze zápasu zde. Autor Filip Matějů.

Branky: 5. a 7. O. Božovský, 21. P. Vašák, 80. J. Kaňka - 51. Y. Popovych, 78. K. Ježdík

Sestava: S. Rezek -  J. Stolař, J. Kaňka (K), J. Novák, A. Černý - J. Vokněr, D. Šetek, O. Božovský, K. Hronek - P. Vašák, T. Duong

Střídající: V. Vlach, D. Holomoj, T. Fulín, T. Matějů, J. Jakubec, Š. Hroch

Více podrobností zde.

—————

Zpět