Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Dorostenci smazali dvoubrankové manko a remizovali s Milínem

04.09.2023 08:14

FK Soběhrdy/TJ Jiskra Struhařov - Milín 2 : 2 (1 : 2)

V prvním domácím utkání v soutěži jsme uhráli jeden bod, který odpovídá dění na hřišti. Do ofenzivy nám tentokrát chyběl Pavel Vašák a také nás limitují drobné bolístky, ale s tím se musíme poprat. Do zápasu jsme chtěli vstoupit aktivně, ale tenhle plán rozhodně nevyšel. Už ve třetí minutě se radovali hosté, po ztrátě míče u lajny přišel přetažený centr a proti umístěné střele neměl náš brankář šanci. Pak si Standa Rezek vybral slabší chvilku, když mu skákavá střela u tyče proklouzla do sítě. Chyba přišla však i na druhé straně, kolem hostujícího gólmana propadl dlouhý aut do malého vápna, kde číhal Tomáš Matějů a dotlačil míč do sítě. Příležitost na vyrovnání jsme měli z přímáku, ale pro tečovaný míč ve zdi se stihl brankář ještě natáhnout. Milín ještě před přestávkou promarnil šanci po odraženém míči, situaci, kdy se dva jejich hráči dostali sami za naší obranu, však nevyřešili dobře a přestřelili.

Druhý poločas jsme byli lehce lepší, nakopla nás individální akce Vojty Vlacha, který se nebál to vzít na sebe, obehrál obránce v rohu vápna a otevřel se mu nezajištěný prostor do zakončení. Do vyložených šancí jsme hosty nepustili, standartky jsme dokázali odvracet. Naopak, po jednom z obranných rohů v posledních minutách jsme měli rychlý brejk, kdy se Ondra Božovský s Honzou Duongem prokombinovali až k zakončení, ale to bylo největší slabinou této akce.

V následující čtyřech kolech nás čekají těžká utkání, ve kterých podle dosavadních výsledků můžeme spíše překvapit, ale o body se hodláme poprat. Tím spíš, že jsme si ověřili, že na soutěž máme.

Branky: 28. T. Matějů, 55. V. Vlach - 3. a 18. V. Dudáček

Sestava: S. Rezek - J. Stolař, J. Kaňka (K), T. Fulín, A. Černý - T. Matějů, D. Šetek, O. Božovský, K. Hronek - T. Duong, D. Holomoj

Střídající: V. Vlach, T. Trestr, J. Jakubec

Více informací zde.

—————

Zpět