Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Dorosteci nastříleli 7 branek a vyhráli potřetí v řadě!

15.10.2023 19:51

FK Soběhrdy/TJ Jiskra Struhařov - Sedlec-Prčice/Jesenice 7 : 1 (3 : 1)

Začátek zápasu byl ve znamení neurovnaného fotbalu, hosté se prosadili jako první umístěnou střelou k tyči. Nám se nedařila moc kombinace, a tak jsme si pomohli akcí Jakuba Nováka po křídle, který poslal precizní střílený centr do malého vápna, kde byl na svém místě Jakub Jakubec. Pak přišla chvíle Jakuba Stolaře, nejprve nadvakrát nepřekonal brankáře hostů, aby zaváhaní napravil lahůdkovým pasem za obranu na Honzu Duonga, který obloučkem přes gólmana skóroval. Třetí gól dal po přímém kopu z dorážky Ondra Božovský.

V druhé půli nám soupeř nekladl tolik očekávaný odpor, do vyložených šancí jsme je nepustili a nám se dařilo střelecky. Pavel Vašák si troufnul mezi čtveřici obránců a mazácky poslal míč k tyči. Pátou trefu si připsal Ondra Božovský netradičně hlavou (kdy příště to uvidíme :-) ?) po dlouhém autu. To ho nabudilo k další povedené akci, jeho libový centr od rohu zatloukl opět hlavou Honza Duong. Skóre uzavřel Honza Duong hatrikem, když si našel míč na kruhu před vápnem a vypálil.

V utkání jsme pokřtili nové dresy třetí výhrou v řadě. Využili jsme brankové příležitosti, byť se našly i horší pasáže v podobě slabších vstupů do poločasů a častějších faulů. Více informací zde.
Na první zájezd do dalekých krajů do Nové Vsi pod Pleší pojedeme v neděli, kde půjde o přímý souboj o 7. místo v tabulce.

Branky: 26., 82. a 84. T. Duong, 44. a 75. O. Božovský, 19. J. Jakubec, 72. P. Vašák - 9. V. Podzimek

Sestava: S. Rezek -  T. Fulín , J. Kaňka (K), J. Novák, J. Stolař - T. Matějů, D. Šetek, O. Božovský, J. Vokněr - J. Jakubec, P. Vašák

Střídající: V. Vlach, T. Trestr, T. Duong, Š. Hroch, D. Holomoj

Více informací zde.

—————

Zpět