Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Dorost výhrou potvrdil roli favorita

13.11.2023 18:59

FK Soběhrdy/TJ Jiskra Struhařov - Bohutín/Podlesí 4 : 1 (2 : 1)

Proti soupeři ze spodku tabulky jsme chtěli rozhodně vyhrát, tím spíš, že z venkovních zápasů nezískal jediný bod. Pár úvodních minut patřilo soupeři, ale pak jsme hosty zatlačili na jejich polovinu a jen díky několika pohotovým zákrokům mrštného brankáře Hosírka drželi čisté konto. Nejen že se nám nedařilo dotlačit míč do brány, ale přibyly nám vrásky i po ojedinělé střele hostů, která po teči prošla Standovi Rezkovi pod tělem. K obratu zavelel nečekaný kanonýr podzimu Ondra Božovský. Nejprve z penalty po faulu na Honzu Duonga a pak ještě gólem do šatny po rohu, kdy jeho střela prošla s drobnými tečemi mezi hostujícími obránci až do sítě.

Ve druhé půli jsme se zaměřili na udržení výkonu z prvního dějství, soupeře jsme na dostřel moc nepouštěli, naopak jsme byli aktivní dopředu a smolař dne Honza Duong trefil jen tyč. Poté co v 68. minutě propadl míč za obranu si Ondra Božovský mohl vychutnat svůj hatrick. V další příležitosti orazítkoval Pavel Vašák břevno, který se nakonec přece jen dočkal gólové oslavy těsně před koncem, kdy se prosadil v souboji s obranou.

Po podzimu tak končíme v půlce tabulky na 8. místě, na páté místo nám chybí bod. Po těžkém losu v úvodu toto umístění považujeme za úspěch, který budeme chtít na jaře ještě vylepšit. Co je však hlavní, fotbalem se bavíme a bojujeme za tým.

Branky: 29. (pen.), 44. a 68. O. Božovský, 90. P. Vašák - 24. Š. Karlík

Sestava: S. Rezek -  J. Stolař, J. Kaňka (K), J. Novák, A. Černý - J. Vokněr, D. Šetek, O. Božovský, K. Hronek - P. Vašák, T. Duong

Střídající: V. Vlach, T. Fulín, J. Jakubec, Š. Hroch, T. Trestr

Více informací zde.

Podzimní tabulka:

—————

Zpět