Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Dorost spolkl v Milíně hořkou pilulku

01.04.2024 14:57

Milín - FK Soběhrdy/TJ Jiskra Struhařov 2 : 1 (1 : 0)

Z Milína jsme odjížděli zklamaní, protože v poli jsme byli herně lepší, což nám bylo málo platné, domácí byli efektivní a my jsme byli ve vápně moc velký hračičkové, ve fotbale rozhodují góly. V první půli vyslal pěknou střelu Karel Hronek těsně vedle, kombinaci s Honzou Duongem zakončil Ondra Božovský nepřesně a rozhodčí byl v sedmé minutě dost shovívavý při penaltovém zákroku domácího gólmana. Gól domácích na 1:0 padl ze střely zpoza vápna po odraženém míči, která se otřela o tyč a zapadla do sítě.

O přestávce jsme změnili rozestavení a chtěli jít do většího tlaku, pomohl nám brzký gól Davida Šetka ze skákavé střely. Soupeře jsme drželi na jeho půlce, ale nedařilo se nám překonat zahuštěný prostor před brankou. Bohužel po ojedinělém brejku domácích se pískala penalta, kterou domácí hráč bezpečně proměnil. Chvíli před koncem jsme spálili šanci, která nesla charakter celého utkání - centr o Vojty Vlacha nejprve netrefil dobře na malém vápně Honza Duong a následnou střelu poslal Karel Hronek vysoko nad.

V Milíně jsme ztratili body před sérií zápasů se soupeři z čela tabulky.

Záznam z VEO kamery zde.

Branky: 41. V. Farář, 58. (p) M. Jonák - 46. D. Šetek

Sestava: S. Rezek -  J. Stolař, J. Kaňka (K), J. Novák, A. Černý - J. Podhorský, D. Šetek, O. Božovský, K. Hronek - J. Jakubec, T. Duong

Střídající: V. Vlach, D. Holomoj, T. Fulín

Více informací zde.

 

—————

Zpět