Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Dorost slaví první krajskou výhru

02.10.2023 19:30

FK Soběhrdy/TJ Jiskra Struhařov - Sedlčany 3 : 2 (3 : 1)

Oproti zápasu v Jesenici předvedli dorostenci výkon jako nebe a dudy. Nakopla je branka hned ze začátku, dlouhý aut Tomáše Fulína propadl do vápna, Honzovi Duongovi stačilo jen brnknout špičkou o míč a brankář na tečovaný míč neměl nárok zareagovat. Skvělý vstup do zápasu nás polil živou vodou, dobře jsme se pohybovali, rychle reagovali a odebírali míče. Další zápis si připsal Jirka Kaňka, když se po rohu a hlavičce Jakuba Stolaře prodral k míči ve skrumáži. Třetí gól padl po akci Honzy Duonga, který si obhodil vysoko vyběhnutého brankáře a naservíroval jako v hotelové škole míč na penaltu Jakubu Jakubcovi. Náš dobrý výkon v první půli trochu utlumil gól po rohu, kdy jsme relativně snadno nechali soupeře navést míč na přesnou střelu z vápna.

Druhá půle už byla spíš o soustředění na obranu a občasné rychlé protiútoky. Tempo opadlo i po srážce našeho útočníka s vyběhnutým gólmanem, který byl u míče o chvíli později a po souboji už nemohl pokračovat. Vyložené příležitosti jsme neměli, snad jen střely Tomáše Matějů nad branku bylo škoda. Snížení přišlo z trochu laciné penalty za brnknutí o nohu v rohu vápna, kdy hráč ještě mířil ven. V závěru už jsme pečlivě ubránili premiérovou a historickou výhru v krajské soutěži. Více informací zde.

Další body zkusíme vydolovat v neděli od 10 hodin ve Voticích.

Zde ještě dodatečně odkaz na fotky z minulého zápasu v Jesenici od sportovního fotografa.

Branky: 1. T. Duong, 15. J. Kaňka, 18. J. Jakubec - 31. J. Hodouš, 86. (pen.) D. Barták

Sestava: S. Rezek -  J. Stolař, J. Kaňka (K), T. Fulín, A. Černý - K. Hronek, D. Šetek, O. Božovský, T. Matějů - P. Vašák, T. Duong

Střídající: V. Vlach, D. Holomoj, J. Jakubec, T. Trestr

—————

Zpět