Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Dorost si odvezl ze Psár prohru

11.09.2023 07:32

Psáry - FK Soběhrdy/TJ Jiskra Struhařov 3 : 0 (1 : 0)

Po pátečním utkání v Psárech jsme byli lehce zklamaní, protože jsme herně úplně nepropadli. Bohužel Honza Duong byl kvůli zranění připraven jen na lavičce, a když s nakopnutým kotníkem odstoupil Pavel Vašák, nedokázali jsme je v útoku kvalitně nahradit. V poli jsme drželi krok, ale nebezpečných situací bylo poskromnu a bez gólů se body nesbírají.

První gól jsme dostali z penalty, když po sérii chybiček brnknul o paty domácího hráče Jakub Stolař. I v druhé půli jsme viděli snahu a zarputilost našich hráčů, ale domácí nás svým stylem postupné rozehrávky od gólmana drželi na uzdě. Při riskantnější hře domácí nacházeli okénka v naší obraně, Standa Rezek předvedl několik pěkných zákroků, ale na dvě střely nárok neměl. Přes prohru nebylo k výkonu moc výtek, zkusíme zabojovat i v dalším těžkém zápase v neděli v 10:00 na domácí půdě proti Kunicím. Více informací zde.

Branky: 24. (pen.) a 58. M. Kroupa, 82. J. Suchar

Sestava: S. Rezek -  J. Stolař, J. Kaňka (K), J. Novák, A. Černý - K. Hronek, D. Šetek, O. Božovský, V. Vlach - T. Matějů, P. Vašák

Střídající: T. Fulín, D. Holomoj, J. Jakubec, T. Duong

—————

Zpět