Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Dorost podlehl lídrovi soutěže po slušném výkonu

09.04.2024 21:37

FK Soběhrdy/TJ Jiskra Struhařov - Rapid Psáry 2 : 4 (0 : 1)

Na našem hřišti jsme přivítali lídra soutěže a za výkon (asi nejlepší na jaře) se nemusíme stydět. Bohužel jsme neproměnili několik šancí (hlavně první poločas) a bodový úspěch nebyl daleko.

V 15. minutě po centru Honzy Dounga zakončoval na zadní tyči Tomáš Fulín, ale brankář se štestím špičkou nohy odrazil míč na tyč. Hosté nás potrestali za chvíli, po ztrátě míče napřáhl hostující Suchar, míč lehce zaplaval a Standa Rezek nestačil už zareagovat. Pár minut před půlí po přímáku nadvakrát zasahoval psárský gólman a my se zase chytali za hlavu.

Do druhé půle jsme si chtěli udržet dobrý výkon z prvního dějství, bohužel nás srazila rychlá branka hostů, kteří dobře vykombinovali situaci 4 na 4 a náš brankář si neporadil s neposednou střelou. Naději vykřesal Honza Duong střelou zpoza vápna, která skočila před gólmanem. Jenže pak hostují Oborný vymetl šibenici a rozhodnuto bylo po třetí brance Suchara. Korekci na 4:2 zařídil po rohu Jakub Stolař.

Záznam z VEO kamery Rapidu Psáry

V neděli nás čeká další těžký zápas v Kunicích, snad navážeme na doboru hru a zlepšíme se v zakončení.

Branky: 56. T. Duong, 88. J. Stolař - 18., 47. a 79. J. Suchar, 59. T. Oborný

Sestava: S. Rezek -  J. Stolař, J. Kaňka (K), J. Novák, A. Černý -  T. Fulín, J. Podhorský, D. Šetek, O. Božovský, K. Hronek - T. Duong

Střídající: V. Vlach, D. Holomoj, J. Jakubec, Š. Hroch

Více informací zde.

—————

Zpět