Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Doplnění zápasů "áčka" s Úročnicí a Drachkovem

27.06.2022 15:21

Domácí utkání s Úročnicí očima trenéra Milana Bohaty:

V neděli jsme nastoupili k našemu poslednímu domácímu zápasu v této jarní sezóně. Přivítali jsme nevyzpytatelné mužstvo z Úročnice. Stále chyběli Kuba Bartík, David Hanka, David Škvor a navíc i Michael Bohata.

V kabině jsem klukům říkal, že by bylo nejenom dobré, ale i hezké zakončit tuto půl sezónu dobrých výsledků i zápasů vítězstvím. Zápas se však nevyvíjel od začátku v náš prospěch. Byli jsme všude pozdě, nebojovali a spoléhali jsme jeden na druhého a tak v prvním poločase stojí za zmínku z naší strany pouze jedna solidní akce zakončená Davidem Ilčiskem do boční sítě.

Do druhého poločasu jsem vystřídal 3 hráče a změnil rozestavení a obraz hry se výrazně změnil v náš prospěch. Hrálo se z 95% na půlce soupeře. Bohužel naše jarní produktivita je mizerná a je názorně vidět, jak moc chybí góly Kuby Bartíka. Vytvořili jsme si x pološancí, bohužel z nich nic nebylo. Asi 20 minut před koncem se na nás usmálo fotbalové štěstí a po dobře zahraném rohu si našel míč Adam Stolař a vstřelil svůj první a doufejme, že ne poslední gól za "A" tým. Hosté nic vážného nepředváděli a tak zápas spěl k našemu vítězství, ale nestalo se tak, jelikož hosté ze zcela náhodného brejku minutu před koncem vyrovnali. Více informací zde.

Poslední utkání sezóny v Drachkově očima trenéra Milana Bohaty:

K poslednímu zápasu jarní sezóny jsme zajížděli do Drachkova, který už byl jasným sestupujícím. Vzhledem k tomu, že někteří kluci dostali omluvenku, tak se krásně nabízelo vzít s sebou naše naděje, aby ochutnali mistrovské utkání.

Zápas probíhal v ohromném vedru, přesto se první poločas dal nazvat z naší strany svižný. Dominance na míči i ve střelbě nám umožnila x pěkných kombinací a šancí, ze kterých stojí za zmínku góly Michaela Bohaty, Martina Juránka a premiérový mistrovský gól Honzy Duonga. Spousty dalších gólových šancí, především 3x Martina Priknera, Ondry Fadlera a dalších, zůstaly nevyužity.

Druhý poločas probíhal ve stejném duchu. Prostřídal jsem sestavu, ale obraz hry se nezměnil. Opět dominance na míči a střelba byly markantní. Šance Karla Kotka, Tomáše Fulína zůstaly nevyužity a tak opět skóroval gólový Honza Duong, který upravil na jasných 4:0. Ve druhém poločase se do branky dostal také druhý dorostenecký brankář Martin Kypta a odbyl si tak premiéru za "áčko".

Klukům chci poděkovat za krásnou půl sezónu výborných výsledků, ale hlavně výborných zápasů. Více informací zde. "Áčko" tak končí sezónu na sedmém místě tabulky.

 

—————

Zpět