Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Do jarní části nastoupila i mladší a mini přípravka

17.04.2024 20:47

1. turnaj v Soběhrdech

Mladší přípravka

O víkendu 6.4.2024 se na hřišti v Soběhrdech uspořádal první jarní turnaj mladší přípravky (4+1), ve kterém se představil domácí tým a dále i týmy z Chotýšan, Kondrace, Maršovic a Senohrab, se kterými další víkendy odehrajeme stejné zápasy.

Po dohodě s trenéry všech mužstev byl stanoven výkop od 10:00 hodin a hrálo se na dvou hřištích a to po 1x18 min, kdy v každém kole mělo jedno mužstvo volný los.

Do turnaje jsme vstoupili s šesti hráči, ale to nám evidentně vůbec nevadilo. Myslím, že zimní příprava přinesla první ovoce. Musím všechny hráče pochválit, jak skvěle to odmakali. Bylo znát, že nám nechybělo nadšení a hladovost dávat góly. Velké poděkování patří i rodičům za skvělý přístup. Více informací zde.

Mini přípravka

Dále si na hřišti zahrála i naše mini-přípravka, která hrála na dvou hřištích v počtu 3+0 nebo 4+0 a vedla si také skvěle, na to, že to hrála poprvé, tak je musíme moc pochválit. O naše mini-STAR se staral nově Jaroslav Baka a vypomáhala i Magdaléna Machová.

Hráči: Filip Baka, Tomáš a Sabinka Musilovi, Bertík Mach

Zápasy: Soběhrdy 2 – Kondrac 4 (Bertík 1x, Filip 1x)

             Soběhrdy 1 – Chotýšany 5 (Sabinka 1x)

             Soběhrdy 5 – Chotýšany 4 (Filip 2x, Bertík 2x, Sabinka 1x)

             Soběhrdy 1 – Kondrac 3 (Filip 1x)

 

2. turnaj v Chotýšanech

Mladší přípravka

O víkendu 14.4.2024 od 10:00 se na hřišti v Chotýšanech odehrál 2. turnaj mladší přípravky (4+1), ve kterém se opět představily týmy z Chotýšan, Kondrace, Maršovic a Senohrab. Systém se hrál stejný jako u nás minulé kolo 1x 18min.

 

Do turnaje jsme vstoupili opět dobře, po nemoci se do sestavy navrátili uzdravení hráči, jako Kristián Kopecký a Vojtěch Rezek. Opět musím naše hráče pochválit, jelikož i druhý turnaj byl pro naše svěřence dost náročný, některé zápasy se nám podařilo vyhrát až po velké boji, kdy se na naší stranu přiklonilo i štěstíčko. Více informací zde.

Mini přípravka

Naše mini-přípravka, která dorazila dokonce v pěti hráčích a opět hrála v počtu (3+0) nebo (4+0) si vedla opět skvěle, a proto velká pochvala. V brzké době si myslím, že by nás mohlo být ještě o jednoho mini člena navíc, zatím si dotyčný pouze přijel okouknout situaci a třeba již na další turnaj bude chtít nastoupit. Jinak zas o naše mini-STAR se opět staral Jarda s Magdou.

Hráči: Filip Baka, Tomík a Sabinka Musilovi, Bertík Mach, Viktor

Zápasy: Soběhrdy 2 – Kondrac 4 (Sabinka 1x, Viktor 1x)

            Soběhrdy 5 – Chotýšany 3 (Sabinka 2x, Bertík 2x, Filip 1x)

            Soběhrdy 7 – Chotýšany 0 (Filip 5x, Bertík 1x, Viktor 1x)

            Soběhrdy 0 Chotýšany 7

 

—————

Zpět