Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Čest soběhrdských mužstev zachránila o víkendu jen přípravka

24.09.2012 21:50

Přípravku čekal zápas na hřišti Neveklova. Museli jsme se obejít bez dvou opor Vojtěcha Gryce a Michala Dumského. Bojovný kolektivní výkon nakonec stačil na vytoužené tři body. Vyčnívali zejména autoři branek. David Škvor se trefil dvakrát a Filip Hák jednou. I střídající hráči podali dobrý výkon a zvítězili jsme tak 3:1. Více informací zde.

Zatím stoprocentní "áčko" čekal zápas na hřišti Netvořic. Chybělo nám několik hráčů, dlouhodobě zraněný Tomáš Vilímek, dále Jakub Bartík, Vadim Li a Filip Sobotka. V utkání jsme pokračovali ve špatném výkonu ze zápasu s Bystřicí. Přesto se do několika nadějných pozic dostal Pavel Procházka. V prvním poločase však skórovali jen domácí.

Ani druhá půle nepřinesla zlepšení a domácí přidali další dvě branky. Stav ještě korigoval Milan Murgač a utkání jsme tedy prohráli 3:1. Stále se však držíme na prvním místě tabulky. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

V nedělním dopoledni "béčko" čekal domácí zápas s Bystřicí B. Naše mužstvo pokračovalo v letošní mizérii a inkasovalo debakl 2:8. Dvakrát se trefil Milan Murgač, jednou překonal hostujícího gólmana z penalty. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět