Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Přípravka a mladší žáci nadělili svým soupeřům 13 branek, "béčko" pokračuje ve špatných výsledcích, "áčko" doma zvítězilo

02.10.2011 20:24

Jako první ze soběhrdských mužstev odehrála své utkání přípravka. Po jednoznačném průběhu nadělila na domácí půdě celku Miličína 13 branek. Hattricky vstřelili David Straka a Michal Dumský, 2 branky dal Ondřej Fadler, po gólu přidali Filip Hák, Adam Stolař a Vojtěch Gryc, 2 góly si vstřelili hosté sami. Utkání jsme tedy vyhráli 13:0. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

Mladší žáci v zápase s Úročnicí navázali na své předchůdce a soupeři také nasázeli 13 gólů. Jediný rozdíl byl, že hosté dokázali našemu mužstvu vstřelit 2 branky. Pětkrát se trefil Dušan Murgač, druhý hattrick toto dopoledne vstřelil David Straka, dvakrát skóroval Dominik Pohunek, jednu branku dali Filip Verner, Jan Mareš a Michal Dumský. Zápas jsme ovládli poměrem 13:2. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

V sobotním slunečném odpoledni nastoupilo "béčko" k utkání na hřišti Chotýšan. Do zápasu jsem vstoupili s velkou chutí a bylo to velmi znát na hře. Nutili jsme soupeře k chybám a dostávali se do pěkných příležitostí. Bohužel se ani jednu z nich nepovedlo proměnit. Za to přišlo potrestání na druhé straně, když jsme obdrželi chvíli před poločasem branku na 1:0. 

Druhá půle už byla z naší strany podstatně horší. Domácí přejali vládu nad hřištěm a ohrožovali naši branku po pěkných kombinačních akcích. Přesto přišel další gól z naší strany. Na vysoký balón ve vápně si naskočil Roman Šťastný a srovnal stav utkání na 1:1. Ani po tomto vyrovnání se naše hra nelepšila, zejména v obrané fázi jsme měli veliké mezery. Toho soupeř využil a opět se dostal do vedení 2:1 a následně i 3:1. Za zmínku pak již stojí jen penalta nařízená proti našemu týmu, která však zůstala neproměněna. Zápas tedy skončil výsledkem 3:1 pro domácí a naše "béčko" odjelo domů bez bodu. Více informací zde. Fotky za zápasu zde.

"Áčko" nastoupilo na domácí půdě proti zatím neporaženému celku Miličína. Začátek utkání jsme měli ve své moci. Poté jsme si však asi na 20 minut vybrali slabší období a hosté nás potrestali brankou. Naštěstí se nám povedlo rychle vyrovnat, když Jakub Bartík dorazil do branky balón vyražený gólmanem.

Do druhého poločasu jsme chtěli na soupeře vlétnout, zvýšit nasazení a vstřelit branku. Hosty jsme dokázali zmáčknout a zúročili jsme tlak ve vedoucí branku. Martin Vilímek našel z přímého kopu Tomáše Rozehnala, který pěknou hlavičkou překonal brankáře. Hosté ke konci vyvinuli tlak, ale k vážnější příležitosti to nevedlo. Vítězství mohl naopak pojistit Jakub Bartík, který střelou v krkolomné pozici líznul břevno. Utkání jsme přesto vyhráli 2:1 a připsali jsme si další 3 body do tabulky. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět