Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Béčko" vysoko prohrálo v Jablonné

06.06.2017 09:18

Utkání hodnotí trenér "B" teamu Milan Bohata:

K našemu dalšímu zápasu jsme zajížděli k soupeři do Jablonné. Odjížděli jsme pouze ve 12 lidech bez zraněného Karlose Kotka a omluvených Dejva Ilčiska, Pavla Kováře, Filipa Sobotky, Venci Jedličky a Mildy Pohunka.
Zápas se hrál bez delegovaného rozhodčího a ve velkém vedru, což mělo vliv na celé utkání. Měl to být souboj o třetí příčku v tabulce, na kterou jsme si mysleli, bohužel tomu tak nebylo.
Úvod nic nenaznačoval ,že by se zápas změnil v jasný výsledek pro domácí. Naopak byli jsme to my, kdo se tlačil od začátku dopředu a koncovky. Střely Jardy Baky, Feryho Škvora, Pájina Procházky však nemířily do prostoru brány. Gól jsme sice z úvodního tlaku dali, ale nebyl rozhodčími laiky uznán. Hned z protiútoku domácí trestali. A ani ne za pár minut jsme propadli u lajny a z následného centru to bylo 2:0.
O přestávce jsme si řekli, že s výsledkem ještě něco uděláme a opět jsme se tlačili dopředu. Gól jsme však dostali opět my. Pak jsem Mildou Murgačem snížili, ale po hrubé chybě rozhodčího opět domácí zvýšili a tento gól nás zlomil. Přišla patnáctiminutovka, kdy jsme inkasovali 3 góly a bylo po zápase. Následné zkorigování výsledku byla jen kosmetická úprava.
Dobrý výkon podal v brance Franta Pech a v obraně Fery Škvor, jinak je pro mě náš výkon zklamáním. Utkání jsme tedy prohráli 7:2. Více informací zde. "Béčko" se dvě kola před koncem nachází na šesté příčce a v příštím kole nás čeká na domácí půdě celek Pecerad.

—————

Zpět