Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Béčko" prohrálo velmi smolně s Pecerady

12.06.2017 08:35

Utkání hodnotí trenér "B" teamu Milan Bohata:

V dalším zápase jsme v neděli ráno přivítali hosty z Pecerad. Po nepodařeném výkonu z Jablonné jsme chtěli v posledním domácím zápase uspět. K zápasu nenastoupili omluvení Pájin Procházka, Vláda Kovář, Luban Kopecký a Pavel Vašák.
Začali jsme opravdu dobře a prvních 30 minut bylo jednoznačně v naší režii, kdy se hosté spíše ojediněle dostávali k naší bráně. Výborně jsme kombinovali, nehráli pouze nakopávané míče, dobře bránili a výsledek se po pěkných akcích dostavil. Po výborných souhrách Jardy "Filipa" Baky a Dejva Ilčiska jsme vedli 2:0, kdy se oba hráči zapsali do historie zápasu. A skóre mohlo být ještě vyšší, ale svůj smolný den měl zejména Jarda Baka, který se skvěle dostával do šancí, ale ani jednu ze svých dalších příležitostí nedokázal využít a to samé platí ještě o Mildovi Murgačovi a Martinovi Priknerovi. Těsně před poločasem jsme udělali jedinou chybu a hosté náhodně snížili.
Druhý poločas začal jako první. Souvislý tlak hosty nutil pouze k odkopům a brejkům. A my jsme pokračovali dál v zahazování šancí a především výborně hrající, ale smůlu na kopačkách mající Jarda Baka, se činil a výsledkem jsou jím 2 nastřelená břevna a jedna tyč. A aby toho nebylo málo, hosté se po náhodných brejcích dostali ještě 2x před bránu a bohužel skóre otočili ve svůj prospěch. A i přes to, že se hrálo výhradně na půlce hostů a další břevno Mildy Pohunka a střely Jardy Baky, Martina Prikyho a dalších zůstaly nevyužity. Výsledkové dovršení dnešního zápasu bylo neproměnění penalty v úplném konci utkání.
Tentokrát musím kluky pochválit za solidní výkon, ač je výsledek pro nás špatný, tak herně to bylo dobré a výborný výkon podal zejména David Ilčisko, který byl pro hosty neustálým nebezpečím. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde. "Béčko" se před poslední kolem soutěže nachází na 8. místě a zajíždí příští víkend na půdu Neveklova.

—————

Zpět