Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Béčko" prohrálo v Přestavlkách, "áčko" zvítězilo doma se Zaječicemi

20.05.2012 22:00

Fotbalový víkend dospělých mužstev otevřelo "béčko" na hřišti Přestavlk. Do první půle vstoupili lépe domácí. Jejich nakopávané balóny za naší obranu nám činily problémy a zejména v hlavičkových soubojích nás přehrávali. Z těchto situací se dokázali prosadit a vstřelit góly. Střed hřiště se povedlo ovládnout spíše nám a snažili jsme se odtud ohrozit soupeřovou brankou. To přineslo ovoce v podobě dvou vstřelených gólů z kopaček Pavla Procházky. Poločas tedy skončil 3:2 pro domácí. Druhá půle už tolik zajímavých akcí z naší strany nepřinesla. Za zmínku stojí několik dalekonosných střel, které přestavlcký brankář zlikvidoval. Naopak jsme inkasovali dvakrát po brejkových situacích a jednou po nařízené penaltě. Zápas tedy skončil výsledkem 6:2. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

"A" team v klasickém nedělním čase přivítal na domácí půdě poslední Zaječice. Museli jsme se vypořádat s velkými absencemi a poskládat poněkud nestandardní sestavu. V první půli jsme měli více ze hry a hosty jsme prakticky k ničemu nepustili. Dokázali jsme převahu vyjádřit i gólově. Nejprve se dostal do šance po velkém zaváhání obrany hostů Martin Šašek a nabízenou šancí nepohrdl - 1:0. Pavel Procházka pak našel centrem hlavu Tomáše Rozehnala, který se také nemýlil - 2:0.

Ve druhém poločase jsme ubrali na tempu a v kombinaci s velkým větrem už se utkání spíše dohrávalo. Hosté byli nebezpeční pouze po rozích či dlouhých autech do vápna. Před koncem zápasu jsme přidali ještě třetí gól, když se pískala penalta po faulu na Jiřího Fulína. Tomáš Vilímek jí bezpečně proměnil a utkání jsme tedy vyhráli 3:0. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět