Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Béčko" inkasovalo debakl, "áčko" naopak debakl nadělilo

26.08.2012 22:18

"Béčko" v sobotu nastoupilo k prvnímu mistrovskému zápasu v novém ročníku na hřišti Čerčan. Na stoperu se představil po dlouhé pauze zaviněné zraněním Martin Straka. Chyběl nám Pavel Vašák a Roman Šťastný. V zápase se hodně projevila nerozehranost našeho mužstva, které se v této sestavě objevilo po letní pauze poprvé. Nebyli jsme schopni déle udržet balón, dát přesnou přihrávku a v obraně to také dost skřípalo. Domácí nám za první poločas nasázeli 4 branky. Těsně před poločasem zmírnil skóre Milan Murgač, který střelou z úhlu zaskočil brankáře.

Druhý poločas byl takřka identický, soupeř opět nastřílel rychlé góly a stejně jako v první půli byly čtyři. Kosmetickou úpravu skóre udělal Tomáš Vilímek tvrdou střelou k tyči. Z Čerčan si tak vezeme debakl 8:2. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

"Áčko" přivítalo na domácí půdě v prvním kole Václavice. Po 11 nastřílených gólech v poháru Bukovanům i v tomto zápase nabídlo divákům gólové hody. V zápase jsme se museli obejít bez Pavla Kováře, Tomáše Procházky, Luboše Kopeckého, Jiřího Fulína a Daniela Špidry. Začátek nám vyšel dokonale. V první minutě poslal Martin Jonszta přízemní centr před branku, kde ho gólman vyrazil jen k nohám Martina Šaška a ten už pohodlně uklidil míč do sítě. Nedlouho poté si Martin Jonszta našel na vápně prostor pro zakončení a tvrdou a přesnou ranou nedal brankáři šanci - 2:0. Prosadili jsme se i po rohovém kopu, když Pavel Procházka našel na zadní tyči Tomáše Rozehnala a ten hlavou vstřelil třetí branku. O čtvrtý gól se postaral Pavel Procházka, který přízemní střelou prostřelil brankáře. Hosté se úspěchu dočkali po zvláštně odpískané penaltě po faulu Tomáše Vilímka - 4:1. Milan Bohata našel krásným pasem za obranou Jakuba Bartíka, který svou šanci využil. Tentýž hráč po pěkné přihrávce mezi obránce od Lukáše Hlavničky křížnou střelou ustanovil skóre prvního poločasu na 6:1 pro naše mužstvo. I přes výsledek byly v naší hře mezery a nedařilo se nám držet míč, tak jak bychom chtěli.

Co nevyšlo v první půli se nám však dařilo ve druhém poločase, míč a tímpádem i celou hru jsme měli pod kontrolou. Hattrick završil Jakub Bartík, který se proháčkoval až před brankáře a stačil ještě postrčit míč kolem něj - 7:1. Hosté se dočkali další penalty po faulu Martina Vilímka a snížili tak na 7:2. Poslední gól zápasu vstřelil Lukáš Hlavnička, který z velkého úhlu dokázal přehodit brankáře. Utkání jsme tedy vyhráli jasně 8:2. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět