Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Béčko" nestačilo na Čerčany, "Áčko" zvládlo těžký duel v Týnci!

10.06.2013 09:56

B-team přivítal v neděli na domácí půdě silný celek z Čerčan. Hosté byli jasnými favority, přesto patřil úvod utkání nám. Drželi jsme balón a dařilo se nám kombinovat. Přišly i velmi slibné gólové příležitosti, zůstaly však nevyužity. Soupeři se naopak podařilo dvakrát prosadit přes naši obranu a poločas tak skončil 0:2. V druhé půli jsme dostali šanci snížit z pokutového kopu po faulu na Pavla Vašáka, ale ani tuto přležitost jsme neproměnili. Naopak soupeři se povedlo skórovat potřetí z nešťastně neodmávaného ofsajdu - 0:3. Vytvořili jsme si ještě několik nepatrných příležiostí, ale žádná z nich gólem neskončila. Těsně před konečným hvizdem přidali hosté čtvrtou branku a B-team tak prohrál s Čerčany poměrem 0:4. Více info zde. Fotky ze zápasu zde.

"A" team v neděli odpoledne zajížděl na horkou půdu v Týnci. Domácí jsme na začátku pustili do několika nebezpečných akcí, z nichž jedna skončila brankou. Týnecký útočník si na malém vápně zpracoval míč rukou a prostřelil Luboše Bartíka - 1:0. Odpověděli jsme však velmi rychle. Jakub Bartík poslal balón mezi obránce na Pavla Procházku, který v běžeckém souboji předčil domácí hráče a bodlem podél gólmana vyrovnal. Následně Jakub Bartík vystihl rozehrávku týneckého stopera a společně s Pavlem Procházkou uháněli sami na branku, Jakub Bartík pak před brankou přihrál Pavlu Procházkovi, který uklidil míč do sítě - 1:2. Další příležitosti následovaly. Tomáš Vilímek trefil krásnou střelou z přímého kopu břevno. Tomáš Procházka zblízka hlavou po centru Jakuba Bartíka trefil jen nohy zkoprnělého gólmana. Třetí branky jsme se do poločasu přeci jen dočkali. Luboš Kopecký přiťukl za vápnem míč Tomáši Vilímkovi, který nádhernou střelou levou nohou vymetl pavouky v šibenici - 1:3.

Nástup do druhé půle nám vůbec nevyšel a dostali jsme brzy branku. Opět jsme nechali na malém vápně zcela volného hráče, který neměl problém překonat Luboše Bartíka - 2:3. V dalších minutách jsme se soustředili hlavně na obranu a čekali jsme na brejkové situace. Domácí hrozili zejména ze vzduchu po standardních situacích. Udeřilo však po stejné situaci na druhé straně. Pavel Procházka našel z rohového kopu na zadní tyči Tomáše Vilímka, který nám hlavou dodal klid do závěru zápasu. Další branky už se diváci nedočkali a tak si z Týnce vezeme důležité 3 body za vítězství 4:2. "Áčko" čekají do konce sezóny ještě 2 zápasy. Ve středu od 17:30 přivítá na domácí půdě Křečovice a v sobotu od 15:00 Pyšely. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět