Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" zvítězilo, "béčko" ani přípravka na své soupeře nestačily

03.06.2012 20:12

Přípravka v sobotu jela na půdu lídra tabulky Olbramovic. Domácí kralují soutěži s pouhou jednou porážkou. Domácí byli po celý zápas lepším mužstvem a zaslouženě zvítězili 8:3. Dva góly dal David Straka a jednou se trefil kapitán Ondřej Fadler. I přes prohru v tomto utkání se přípravka umístila na výborném druhém místě v okresní soutěži. Více informací zde.

"Áčko" nastoupilo na domácí půdě proti Choceradům B. V prvním poločase se hrálo prakticky jen na branku Chocerad. Z územní převahy jsem vytěžili hlavičku Milana Murgače do břevna a gól z kopačky Milana Bohaty, který si počkal na míč na zadní tyči a pěknou střelou rozvlnil síť.

Ve druhém poločase naše převaha trvala, tlačili jsme se však do útoku občas až příliš a nechávali jsme okna v obraně. Na 2:0 jsme zvýšili po nepřehledné situaci, když si hosté srazili míč do vlastní brány. Hosté si však brzy spravili chuť, když využili naší nepozornosti po rychle rozehraném přímém kopu. Tato branka nás trochu zaskočila a v další šanci hostů nás zachránila tyč a dorážku zlikvidoval gólman Luboš Bartík. Třetího pojišťovacího gólu jsme se dočkali až v samém závěru zápasu, když se po rohu Pavla Kováře s velkou dávkou štěstí prosadil Jiří Fulín. "Áčko" tak stále zůstává na třetí příčce. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

"Béčko" čekal zápas na hřišti posledních Kladrub. Postavení v tabulce se však příliš neprojevilo a domácí rozstříleli náš celek poměrem 5:0. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět