Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" zatočilo s Voticemi B, "béčko" těsně prohrálo v Peceradech

30.09.2012 21:10

"Béčko" v sobotním deštivém odpoledni zajíždělo do Pecerad s cílem zlomit sérii porážek a bodovat. To se nepodařilo a "béčko" podlehlo Peceradům nejtěsnějším rozdílem 1:0. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

"Áčko" čekal na domácí půdě kandidát na přední umístění v tabulce Votice B. K utkání nebyli k dispozici Tomáš Rozehnal, Vadim Li, Luboš Kopecký a dlouhodobě zranění Tomáš Vilímek a Jiří Fulín. Po nepovedeném utkání s Netvořicemi jsme zamíchali sestavou. Na stopera se postavil Martin Vilímek, Tomáše Rozehnala na postu předstopera nezvykle nahradil Tomáš Procházka a na postu levého obránce nastoupil Daniel Špidra. Tyto změny přinesly kýžený efekt a v první půli bylo naše mužstvo k nezastavení. Vysokým presinkem jsme soupeře neustále dostávali pod tlak, z toho pak pramenily chyby hostů a naše šance. Skóre otevřel brzy Tomáš Procházka hlavičkou po rohovém kopu. Druhou branku vstřelil Martin Jonszta, který si to po narážce s Jakubem Bartíkem namířil přímo na branku a podél gólmana skóroval. Další gól vstřelil Martin Vilímek z penalty po faulu na Pavla Procházku. Čtvrtý gól měl na svědomí Pavel Procházka, který využil nedorozumění hostujícího obránce s brankářem a do prázdné branky skóroval. Poločas snů završil opět Pavel Procházka z penalty po ruce hostujícího hráče.

Druhý poločas už z naší strany nebyl tolik povedený, nedokázali jsme tak dobře držet balón, nedařily se nám přihrávky a někdy jsme byli až příliš zbrklí. Votice snížili na 5:1, když hostující hráč až příliš snadno prošel středem hřiště a střelou po zemi zavěsil. Dokázali jsme na to odpovědět, když po pěkné akci Pavel Procházka předložil míč před prázdnou branku Milanu Murgačovi, který si již věděl rady. Poté proběhlo několik šancí na obou stranách a skóre uzavřeli těsně před koncem votičtí, když šikovnou střelou z přímého kopu překonali Pavla Kováře. Utkání jsme tedy vyhráli 6:2. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět