Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" vyválčilo cenné 3 body v Olbramovicích, "béčko" nestačilo na lídra tabulky

13.04.2014 17:35

"Áčko" čekalo v sobotním odpoledni těžké utkání na půdě Olbramovic, které ještě loni hrály II. třídu. Ze sestavy nám vypadl David Škvor, naopak se vrátili Tomáš Procházka a Daniel Špidra. Na začátku jsme se rozjížděli pomaleji a domácí měli více ze hry. Postupně jsme ale hru srovnali a naši útočníci se dostali k několika nadějným situacím, které ale nedokázali lépe dotáhnout. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Góly začaly padat až ve druhém poločase. Nejprve po rohu propadl míč na malé vápno k Filipovi Müllerovi, který netradičně hlavou poslal míč do sítě - 0:1. Při druhé gólové akci jsme předvedli dobré napadání, po kterém se odrazil míč k Martinovi Jonsztovi, který mohl postupovat sám na brankáře a bez problémů ho obstřelil - 0:2. Dvougólovým vedením jsme se ale nechali uspokojit, přestali jsme hrát a domácí nás dostali pod velký tlak. Z něj vyústila i penalta po faulu Martina Vilímka, kterou domácí záložník bezpečně proměnil - 1:2. Domácí museli více riskovat a tak se nám otevřel prostor pro protiútoky. Definitivně mohli o osudu zápasu rozhodnout Filip Müller, Martin Jonszta a Jakub Bartík, ani jeden ale svojí příležitost nevyužil. Naštěstí nás to nemuselo mrzet a 3 body za vítězství 2:1 jsme již nepustili. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

"B" team hostil v souboji prvního s posledním lídra tabulky z Miličína. Hosté od začátku potvrzovali svoje kvality a během prvního poločasu nastříleli 4 branky. Ve druhém poločase jsme zahráli lépe, ale hosté přesto vstřelili další dvě branky. My jsme se k vážnějšímu ohrožení branky hostů nedostali. Utkání jsme tedy prohráli jednoznačně 0:6. Více informací zde.

—————

Zpět