Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" veze vydřené vítězství z Václavic, "béčko" drželo krok s Poříčím pouze poločas

11.05.2014 14:17

"A" team v sobotním odpoledni odehrál zápas na hřišti o záchranu bojujících Václavic. Do kádru se po dlouhé pauze vrátil Pavel Procházka. Na malém václavickém hřišti se pohledný fotbal nehrál. Domácí celý zápas vytrvale kopali dlouhé míče na své útočníky a hrozili jen po standardních situacích a dlouhých autech. Paradoxně jsme se ale po dlouhém autu prosadili my. Martin Jonszta rychle hodil dlouhý míč do vápna na Jakuba Bartíka, který zůstal před brankářem nepokrytý a podél něj poslal míč do sítě - 0:1.

Ve druhém poločase se obraz hry neměnil. Domácím jsme ale darovali vyrovnání po naší špatné rozehrávce - 1:1. Václavičtí nám však hodně pomohli, když si vstřelili neuvěřitelný vlastní gól. Domácí obránce chtěl na vápně odkopnout míč přímo ze vzduchu, trefil ho však "šajtlí" a poslal ho lobem za vlastního gólmana - 1:2. V poslední minutě hezky zakombinovali u rohového praporku Jakub Bartík a Filip Müller. Druhý jmenovaný našel na malém vápně Jiřího Fulína, který poslal míč nekompromisně do šibenice. Utkání jsme tedy vyhráli 3:1. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

"Béčko" přivítalo na domácí půdě Poříčí nad Sázavou B. V prvním poločase jsme byli soupeři více než vyrovnaným soupeřem. V některých fázích zápasu jsme ho dokonce přehrávali. Příliš gólových šancí se ale neurodilo. Naší největší namířil zblízka jen do gólmana Milan Murgač po přihrávce Luboše Kopeckého. První poločas tak góly nepřinesl.

Ve druhé půli jsme se dostali do několika slibných příležitostí. Zejména střídající Daniel Špidra několikrát provětroval hostující obranu a jednou dokonce po jeho střele zvonilo břevno. Na druhé straně se ale objevovalo čím dál tím více okýnek v naší obraně, kterých dokázalo Poříčí čtyřikrát využít. Výsledek 0:4 je tak pro nás hodně krutý a neodpovídá dění na hřišti. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět