Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" v těžkém zápase zvítězilo, "béčku" ani přípravce se vyhrát nepodařilo

07.10.2012 14:39

"Áčko" v sobotním odpoledni zajíždělo k těžkému zápasu do Krhanic, kde se utkal tabulkově první tým se třetím. K utkání nebyli k dispozici Pavel Kovář, Vadim Li, Milan Bohata, Luboš Kopecký, Tomáš Vilímek a Jiří Fulín. V šesti dnech jsme museli sehrát 3 těžká utkání a chtěli jsme tento náročný týden zakončit vítězně. V zápase jsme dokázali jít brzy do vedení. Jakub Bartík prodloužil hlavou na Pavla Procházku, který se obtočil kolem obránce, v následném nájezdu obešel brankáře a do prázdné branky skóroval. Rychlý gól nám však příliš nepomohl, nechali jsme se ukolébat. Domácí měli balón častěji na svých kopačkách a vytvořili si několik zajímavých situací. Jednu z nich musel včasným vyběhnutím a dobrým zákrokem zlikvidovat brankář Luboš Bartík. Když už se zdálo, že do poločasu tlak domácích přečkáme, tak jsme sami soupeři darovali vyrovnání. Po dvojité chybě v rozehrávce se domácí útočník dostal do samostaného úniku a tečovanou střelou vyrovnal.

Do druhého poločasu jsme také nevstoupili příliš dobře, balón drželi více domácí. My jsme ale hrozili z rychlých brejků, které několikrát  nesprávně zastavil praporek pomezního. Jednou jsme se ale dočkali, když Martin Šašek poslal dlouhou přihrávku, které prošla pod nohou domácího obránce, Pavel Procházka tak měl cestu k brance volnou a stejným zakončením jako při prvním gólu poslal naše mužstvo znovu do vedení. Postupem času se na nás začal podepisovat náročný program. Dokázali jsme však vítězství pojistit třetí brankou. Jakub Bartík se dostal k míči na soupeřově polovině, útočníci mu dobře odtáhli obránce a tak si to mohl namířit přímo cestou k brance a zakončení provedl stejným hokejovým blafákem jako u prvních dvou branek Pavel Procházka. Domácí ještě 2 minuty před koncem po rychle rozehraném rohovém kopu hlavou snížili na 2:3. Víc už ale nestihli a tak si z Krhanic vezeme důležité 3 body a stále zůstáváme na prvním místě s náskokem 1 bodu na Pyšely. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

"Béčko" čekal na domácí půdě zatím stoprocentní lídr tabulky z Lešan. Hosté byli jasným favoritem, naše mužstvo však dlouho vzdorovalo a po poločase drželo nadějný bezbrankový výsledek. Lešanští však ve druhém poločase přeci jen skórovat dokázali  a vyjádřili tak svou územní převahu dvěma góly. Utkání jsme tedy prohráli 0:2. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

Přípravka nastoupila na hřišti předposledních Vrchotových Janovic, které zatím nezískali ani jeden bod. K utkání jsme ale přistoupili velmi špatně a po bídném výkonu bez bojovnosti a nasazení jsme prohráli 3:1. Jedinou a to ještě velmi šťastnou branku vstřelil v prvním poločase Vojtěch Gryc. Více informací zde.

—————

Zpět