Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" v prvním přátelském zápase těsně podlehlo Hradištku

07.08.2017 09:28

"A" team se poprvé před startem nové sezóny sešel k přátelskému utkání na hřišti Hradištka (III. třída). Zápas se nesl ve znamení několika návratů a premiérových startů. Po dllouhých zraněních se v sestavě objevil obránce Martin Vilímek a ve středu zálohy nastoupil Martin Jonszta. Premiéru v soběhrdském dresu si odbyl brankář Radek Hruška, mladý záložník z Čerčan Svatopluk Řezníček. Poprvé za dospělé nastoupil soběhrdský odchovanec Ondřej Fadler. Do zápasu naskočil také nově přichozí z Teplýšovic David Hanka. Naopak nám chyběli Tomáš Vilímek, Jakub Bartík, Martin Prikner a Tomáš Rozehnal.

V prvním poločase byli domácí lepším mužstvem. Byli živější a přesnější. Dostali se také do vedení, když jsme v obraně udělali několik chyb za sebou a domácí hráč krásně z dálky přehodil všechny hráče i s brankářem a trefil odkrytou branku - 1:0. Na obdržený gól rychle odpověděl Sváťa Řezníček, který si zasekl míč a střelou na přední tyč vyrovnal a ozdobil svůj debut premiérovou trefou - 1:1. Vyrovnaný stav ale nevydržel dlouho a domácí předvedli pěknou akci po křídle a střílený centr před branku domácí hráč trefil tvrdou ránou pod břevno - 2:1.

Ve druhém poločase jsme měli více ze hry my. Domácí ale stále hrozili z brejků a několikrát nás podržel Radek Hruška. V naší největší šanci zamířil těsně vedle Pavel Procházka a domácí tak zvítězili 2:1. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde. Další přátelské utkání odehraje "áčko" v neděli od 17:30 na domácí půdě proti Kondraci.

—————

Zpět