Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" v generálce podlehlo gólem v závěru kunickému "béčku"

23.08.2017 09:15

Utkání hodnotí trenér "A" teamu Milan Bohata:

V neděli odpoledne jsme hráli poslední přípravný zápas s mužstvem Kunic B hrající OP Praha-východ. Odjeli jsme bez Radka Hrušky, Lukáše Hlavničky, Daniela Špidry, Sváti Řezníčka a zraněných Jakuba Bartíka, Petra Koláře a Dana Jamricha.
Od začátku se hrál velmi dobrý, rychlý a důrazný fotbal, kdy jsme měli prvních 20-25 minut více ze hry a i spousty šancí, které jsme však nedokázali proměnit. Poté však převzal otěže běhavý a kombinačně vyspělý soupeř, hra se vyrovnala a ke konci poločasu nám vstřelil gól.
Ve druhém poločase byla hra obdobná. Soupeř byl o malinko lepší, ale naše obrana pracovala dobře a vyráželi jsme do rychlých brejků, z nichž jeden proměnil Pájin Procházka ve vyrovnávací gól. Soupeř přidal na obrátkách a měl hru ve své moci a ke konci zápasu dokázal vstřelit vítěznou branku.
Byla to velmi dobrá generálka před naším vstupem do soutěže se soupeřem, který by našemu OP zcela jistě kraloval. Pokud vydržíme držet tempo hry a dodržovat to, co si řekneme před zápasem, jako v prvním poločase, určitě se nemusíme obávat o naše výsledky. Více informací zde.

—————

Zpět