Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" v derby potupilo Ostředek 5 góly, "B" team vysoko prohrál v Jablonné

06.04.2014 20:25

Jako první z dopělých mužstev zasáhl do bojů tým "béčka", který zajížděl k prvnímu zápasu v jarní části na hřiště Jablonné. Po velmi slabém výkonu ale odjížděl s šestigólovým výpraskem. V mužstvu vyčníval jen Tomáš Vilímek, který se rozehrával po vleklém zranění a zkorigoval výsledek dvěma góly na 6:2 z pohledu Jablonné. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

"Áčko" čekalo těžké domácí utkání s Ostředkem. Do sestavy se po zranění vrátili Tomáš Vilímek a David Škvor a po karetním trestu Lukáš Hlavnička. Oproti zápasu v Mysliči nám vypadl Daniel Špidra a kapitán Tomáš Procházka. První poločas se hrál vyrovnaný bojovný fotbal. Jako první udeřili hosté, když jsme zaspali po nakrátko rozehraném rohovém kopu a střílený centr poslal hostující hráč hlavou do sítě. Hosté poté přečkali šanci Luboše Kopeckého, jehož hlavičku vyrazil gólman s obtížemi na tyč. O vyrovnání se postaral navrátilec Tomáš Vilímek, který z přímého kopu s pomocí lehké teče jednoho z obránců prostřelil brankáře - 1:1. Druhý gól vstřelil opět gólově potentní Tomáš Vilímek, který si naskočil na přímý kop Jakuba Bartíka a hlavou strhnul vedení na naši stranu - 2:1.

Do druhého poločasu jsme šli s taktikou pečlivé obrany a počkat si na případné brejky či standardní situace. To se nám podařilo dokonale. Filip Sobotka vybídl krásným pasem za obranu Jakuba Bartíka, který byl ve vápně sestřelen a pískal se pokutový kop. Střelu Luboše Kopeckého gólman sice vyrazil, ale našel jen hlavu Lukáše Hlavničky, který pohotově umístil míč za tyč - 3:1. Čtvrtou branku mělo na svědomí duo Luboš Kopecký s Martinem Jonsztou. Prvně jmenovaný zatáhl míč po křídle a vrátil ho na velké vápno, kde Martin Jonszta milimetrově přesným "angličanem" nedal brankáři šanci - 4:1. Ostředečtí stihli ještě 10 minut před koncem po povedené střele z vápna snížit na 4:2. To bylo ale z jejich strany vše, naopak my jsme těsně před koncem zatloukli pátý hřebíček do ostředecké rakve. Tomáš Vilímek poslal do brejku Jakuba Bartíka, který si v situaci jeden na jednoho poradil s obráncem a prostřelil brankáře. Utkání jsme tedy po velmi dobrém a zodpovědném výkonu vyhráli 5:2 a bodově jsme se dotáhli na druhé Pyšely. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět