Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" se vítězstvím posunulo do čela tabulky, "béčko" zakončilo podzim porážkou

12.11.2012 11:15

"B" team čekal v sobotu odložený zápas v Poříčí v nezvyklém poledním čase. Místní "béčko" se nachází v tabulce na třetím místě, nečekal nás tak jednoduchý zápas. V prvním poločase jsme dokázali držet se soupeřem krok. Poločas skončil 1:1. Naší trefu zařídil z přímého kopu Luboš Kopecký, jehož střelu tečovala zeď do protipohybu brankáře. Ve druhém poločase však domácí zaznamenali dvě branky. Utkání jsme nakonec prohráli 3:1, ikdyž náš výkon byl jeden z nejlepších v podzimní části. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

"Áčko" mělo před sebou těžký duel s mladým a kvalitním Týncem nad Sázavou B. Do zápasu už nastoupil uzdravený brankář Luboš Bartík, naopak nám chyběli Vadim Li, Lukáš Hlavnička, Milan Murgač, Pavel Kovář a Tomáš Vilímek. Již v úvodu utkání musel domácí gólman po nešťastné srážce odstoupit a zaskočit tak musel hráč z pole. Toho jako první prostřelil Jakub Bartík, který ve vápně převzal přihrávku od Pavla Procházky a křížnou střelou otevřel skóre zápasu - 1:0. Hosté však dokázali z penalty po ruce Tomáše Rozehnala vyrovnat - 1:1. Jako další se prosadil Martin Jonszta, který si našel na vápně odražený balón a napálil ho přesně k tyči - 2:1. Třetí gól přidal Pavel Procházka, který se dostal do samostatného úniku po pěkné přihrávce Jakuba Bartíka, obešel brankáře a do prázdné branky zavěsil - 3:1. V poslední minutě prvního poločasu jsme si však nechali dát snižující branku - 3:2.

Ve druhé půli se nám podařilo vstřelit čtvrtou branku. Jakub Bartík přes hlavu vyslal za obranu Pavla Procházku, který svůj únik gólově zakončil - 4:2. Poté jsme měli několik výborných šancí na navýšení skóre, střelu Jakuba Bartíka z přímého kopu dokonce zastavila tyč. To se nám však nepodařilo a přišel trest v podobě branky na 4:3. Naštěstí jsme soupeři opět utekli na rozdíl dvou branek. Pavel Procházka našel v úniku dva na jednoho lépe postaveného Martina Šaška, který obstřelil gólman a ustanovil tak skóre zápasu na 5:3. V závěru ještě hosté přišli o vyloučeného hráče po slovních připomínkách směrem k rozhodčímu. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět