Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" postoupilo do 4. kola poháru OFS až po penaltovém dramatu

29.09.2011 11:22

"A" team nastoupil na půdě Úročnice proti místnímu "béčku" v boji o postup do dalšího kola poháru OFS. V první půli jsme byli jasně lepším mužstvem, dařila se nám kombinace, hru jsme měli pod kontrolou a soupeř se prakticky k ničemu nedostal. Trápila nás ovšem opět koncovka. Dlouho jsme se nemohli střelecky prosadit, Tomáš Rozehnal ani Milan Murgač své šance neproměnili. Trefili jsme se tak až ke konci prvního poločasu. Přímý kop Tomáše Vilímka brankář jen vyrazil před sebe, kde byl připravený Jiří Fulín a poslal míč do sítě.

Ve druhé půli jsme však naprosto vypadli z role. Přestali jsme kombinovat a pouze nakopávali míče dopředu, což nám žádné ovoce nepřineslo. Naopak domácí začali zlobit a hlavně po standardních situacích byli velmi nebezpeční. Příliš nám nepomohlo ani vyloučení Daniela Špidry. Asi 10 minut před koncem se jedna ze standardních situací ujala, když míč pro domácí trochu šťastně skončil po teči jednoho z hráčů až za zády Luboše Bartíka. V poslední minutě nastavení mohl ještě rozhodnout Jakub Bartík, ale jeho skákavou střelu k tyči brankář s problémy vyrazil. Utkání tak skončilo smírně 1:1 a rozhodnout musely penalty.

V nich jsme se nejprve ujali vedení, ale poté jsme dvakrát neuspěli a v páté sérii nás od vyřazení zachránil Luboš Bartík. Rozhodlo se až v 8. sérii, kdy nejprve proměnil penaltu Vadim Li a poté Luboš Bartík zlikvidoval již třetí penaltu domácích a poslal nás tak mezi posledních 8 celků v poháru. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde Úročnice B-FK Soběhrdy 1:2 na pen. (28.9.2011)

—————

Zpět