Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" poslední zápas nezvládlo, "béčko" ukončilo sezónu vítězstvím

17.06.2012 15:58

"Áčko" nezvykle v sobotu odpoledne hrálo zápas o třetí místo na domácí půdě proti Týnci nad Sázavou B. Začátek prvního poločasu nám vyšel a měli jsme několik dobrých šancí, ze kterých jsme mohli skórovat. To se nám však nepovedlo a trest přišel na druhé straně a hosté se ujali vedení. Byli jsme málo důrazní, chyběl pohyb a větší chuť do hry.

Ve druhém poločase se nám povedlo vyrovnat, když střídající Milan Bohata pěknou přihrávkou mezi obránce uvolnil Pavla Procházku, který nadvakrát překonal brankáře. Neuběhly však ani 3 minuty a po nepozornosti a nedůrazu v obraně jsme inkasovali podruhé. Poté už jsme otevřeli hru a do rozhozené obrany přidal soupeř třetí a čtvrtý zásah. Se stavem se pokusil ještě něco udělat Pavel Procházka, který se nadechl k velkému sólu, které mu překazil až brankář včasným vyběhnutím. To samé předvedl o několik minut později Jakub Bartík, který svojí akci dokázal gólově zakončit - 2:4. Hosté však ještě přidali pátou branku a utkání tak vyhráli 5:2. "Áčko" tak končí až na šestém místě v soutěži. Více informací zde.

"Béčko" dnes na domácí půdě přivítalo Divišov B. Vstup do utkání nám vyšel a Milan Murgač otevřel skóre zápasu. Hosté ale dokázali odpovědět vyrovnávací brankou. Do poločasu ještě strhl vedení na naší stranu Pavel Vašák, který se hlavou prosadil po pěkném centru Josefa Fadlera.

Ve druhém poločase jsme měli místy veké mezery v obraně a několikrát nás musel podržet brankář Luboš Bartík. Ani on však nedokázal zasáhnout proti hráči, který se před ním ocitl naprosto osamocen - 2:2. Vítězství nám zařídil hrdina zápasu Pavel Vašák, který svým druhým zásahem v utkání upravil na 3:2. Na konci se ještě zranil Milan Pohunek a museli jsme dohrávat o 10, protože jsme již třikrát střídali. Tlak jsme ale ustáli a zvítězili jsme 3:2. "Béčko" končí na 9. místě v soutěži. Více informací zde.

—————

Zpět