Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" opět prohrálo, "béčko" přivezlo bod z Postupic

08.04.2012 18:44

"Áčko" dnes nastoupilo na domácí půdě proti vedoucímu celku soutěže Přestavlkům. V zápase jsme se museli obejít bez Vladimíra Kováře, Martina Vilímka a brankáře Pavla Kováře. Utkání se hrálo za velmi mrazivého počasí a účastníci se museli vyrovnat i s na tuto dobu nezvyklým sněžením. Úvod zápasu ovlivnil brzký gól, když jsme nepokryli soupeřův rohový kop. V poli jsme nekombinovali špatně, ale chyběla dravost v útoku a kvalitnější finální přihrávky. Vyrovnání jsme se však přeci jen dočkali, když Tomáš Vilímek krásně z dálky vystřelil, brankář vyrazil míč jen na břevno a balón do sítě dorazil Martin Jonszta. Radost však nevydržela dlouho a hned po několika minutách jsme znovu zbytečně inkasovali.

Do druhého poločasu jsme také vstoupili špatně a po individuální chybě jsme inkasovali potřetí. Opět hra v poli nebyla tak špatná, ale dělali jsme velké chyby v obranné fázi. Utkání ještě zdramatizoval Jakub Bartík, který se krásnou dalekonosnou ranou do šibenice trefil z přímého kopu. Na víc jsme se však nezmohli a soupeř po dalším nedůrazu v našem vápně ustanovil skóre na 4:2. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

"Béčko" otevřelo jarní část soutěže v Postupicích. V prvním poločase byla hra poměrně vyrovnaná a šance se objevily na obou stranách. Ani jeden tým je však nedokázal zužitkovat a tak první část skončila 0:0.

Ve druhém poločase dokázalo naše mužstvo otevřít skóre. Po pěkné akci Milan Murgač předložil míč Josefu Fadlerovi, který k tyči zakončil. Často se však v naší obraně objevovala okénka. Jedno z nich dokázali domácí využít a vyrovnali. Obě mužstva už do konce zápasu se stavem nepohnula a tak se soupeři rozešli smírně 1:1. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět