Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" oba víkendové zápasy vyhrálo

13.08.2012 17:36

V sobotu čekal naše fotbalisty přátelský zápas v Postupicích (III.třída). V prvním poločase jsme dobře drželi balón a kombinovali. Šance se rychle střídaly na obou stranách. Úvodní branku vstřelil Filip Sobotka, který si na zadní tyči počkal na roh Pavla Procházka a krásně napálil míč do sítě. Do půle jsme přidali ještě jednu branku, když se Pavel Procházka uvolnil ve vápně a střelou po zemi překonal gólmana. Soupeř si také vytvořil několik jasných šancí, ale zachránila nás buď konstrukce branky nebo dobrý zákrok Pavla Kováře.

Do druhé půle jsme šli s několika změnami v sestavě. Na hřišti už měli převahu spíše domácí a tento poločas také vyhráli 2:1, když jsme dvakrát lacině inkasovali. Na naší straně se trefil z přímého kopu pěknou střelou Tomáš Vilímek a zvítězili jsme tak 3:2. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

V neděli jsme jeli do Ratají nad Sázavou, kde nás čekal místní tým hrající III. třídu okresu Kutná Hora. Po celý zápas jsme jasně dominovali a domácí nás příliš nepotrápili. Dobře jsme kombinovali již od zadních řad a vytvářeli jsme si spoustu šancí. První se trefil Pavel Procházka, když po samostatném úniku obešel i brankáře a zavěsil. Druhou branku přidal Jakub Bartík, který poslal k tyči pěknou přihrávku ze strany od Pavla Procházky. Pavel Procházka se trefil i podruhé opět po samostatném úniku. Čtvrtá branka padla dost kuriozně, když si domácí obránce srazil rukou do sítě míč, který směřoval mimo branku. Pátou branku vstřelil tvrdou střelou z vápna Lukáš Hlavnička. Domácí jen korigovali po naší hrubce v obraně, kdy domácí útočník postupoval sám na brankáře a svou šanci proměnil. První poločas jsme tak vyhráli 5:1.

Ve druhé půli už jsme drželi míč a dopředu se tolik nehnali. Vstřelili jsme další dvě branky. Filip Sobotka nastoupil do druhého poločasu nezvykle do útoku a hlavou poslal do sítě přesný centr Daniela Špidry. Pavel Procházka završil hattrick křížnou střelou k tyči. V Ratajích jsme tedy vyhráli vysoko 7:1. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět