Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" nastřílelo v Mysliči 5 branek, "béčko" si v generálce na jaro poradilo s Přestavlky B

31.03.2014 19:15

"A" team chtěl na hřišti Mysliče odčinit zaváhání z minulého týdne. Nečekalo nás ale jednoduché utkání, když jsme se museli potýkat s tradiční důraznou hrou Mysliče. V prvním poločase jsme se domácím ale důrazem minimálně vyrovnali. Dařilo se nám dostávat soupeře pod tlak a nedovolovat jim tak přesnější rozehrávku. Naše obrana také fungovala dobře a s nakopávanými balóny si většinou poradila. Skóre otevřel Jakub Bartík, který poslal hlavou do sítě centr Milana Bohaty. Druhou branku přidal trochu se štěstím Luboš Kopecký, když jeho střelu z vápna tečoval obránce a míč přeplachtil domácího gólmana - 0:2. Poté Martin Jonszta zpoza vápna krásně zakroutil svou střelu na zadní tyč - 0:3. Hned po rozehrání jsme však zaspali a domácí zblízka korigovali na 1:3.

Druhý poločas nabídl fotbalově ještě horší podívanou než první půle. Domácí jen vytrvale nakopávali dlouhé míče na své útočníky a my už jsme se do hry tolik nedostávali. Několikrát musel zasahovat i Pavel Kovář. Pojišťovací branku ale vstřelil pěknou střelou z přímého kopu Jakub Bartík a osudu utkání tak bylo rozhodnuto. Před koncem ještě předvedl pěknou akci střídající Jiří Fulín, který se protáhl po straně, našel na malém vápně Martina Jonsztu a ten si již s nabídnutou šancí veděl rady - 1:5. Domácí mohli v posledních minutách hlavou snížit, ale Jakub Bartík stihnul vyhlavičkovat míč ještě před brankovou čárou. Utkání jsme tak zaslouženě vyhráli 5:1 a připisujeme si do tabulky první jarní body, které nás posunuly na třetí příčku. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

"Béčko" o den dříve nastoupilo k poslednímu přátelskému zápasu před startem jara. Soupeřem mu byl na domácí půdě celek Přestavlk B. První poločas jsme dokázali po dobrém výkonu vyhrát 2:1. Trefili se Milan Pohunek a Daniel Špidra. Ve druhém poločase jsme kádr hodně prostřídali a otěže zápasu již drželi v rukou hosté. Z tlaku však branku vytěžit nedokázali a tak jsme udrželi vedení 2:1 až do konce zápasu. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět